Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σπούδασε κι εσύ στο Πανεπιστημιακό Τμήμα της Λήμνου!
afoi poriazi
Σπούδασε κι εσύ στο Πανεπιστημιακό Τμήμα της Λήμνου!
23.06.2022 | 22:46

Σπούδασε κι εσύ στο Πανεπιστημιακό Τμήμα της Λήμνου!

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Λήμνος

"Η Λήμνος είναι ένα μέρος με μηδενική εγκληματικότητα, ιδιαίτερα χαμηλό κόστος διαμονής κι εστίασης σε σχέση με τα αστικά κέντρα κι έχει τακτική επιδοτούμενη ακτοπλοϊκή κι αεροπορική σύνδεση με Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα. Προσφέρεται μια πολύ πλούσια φοιτητική ζωή με πολλές επιλογές κι εμπειρίες που σχετίζονται με την γνώση ενός ιδιαίτερα πλούσιου φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος, καθώς και με εξαιρετικές δραστηριότητες φοιτητικών ομάδων, δραστηριότητες, όπως περιηγήσεις, φωτογραφία, ομάδες, μουσικής, θεάτρου και πολλά άλλα",  τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Πανεπιστημιακού Τμήματος Λήμνου (Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής), κ. Γκατζιώνης Κωνσταντίνος. 

Τόσο η διεπιστημονικότητα του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνδυασμό με την φοιτητοκεντρική προσέγγισή του, οι δραστηριότητες -επιστημονικές και μη, η άρτια κατάρτιση των φοιτητών ως μελλοντικών επιστημόνων, όσο κι η άμεση επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του αποτελούν μόνο ένα μικρό δείγμα της αξίας του επιστημονικού έργου που παράγει το τμήμα και τα μέλη ΔΕΠ του.

 

Σπούδασε κι εσύ στο νησί του Ηφαίστου και ζήσε την φοιτητική σου ζωή... αλλιώς!

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018