Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Συσκέψεις με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη

afoi poriazi

charitakis banner new

Λήμνος: Συσκέψεις με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη
16.07.2022 | 14:10

Λήμνος: Συσκέψεις με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Λήμνος

Σύσκεψη με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 15 Ιουλίου, στο Δημαρχείο με κύριο θέμα συζήτησης τις υποδομές των λιμένων Μύρινας και Αγίου Ευστρατίου.

Στη συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη της Οργανωτικής Επιτροπής των 33ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου, που διοργανώνονται φέτος στη Λήμνο. 

Ειδικότερα:

Σύσκεψη με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 15 Ιουλίου, στο Δημαρχείο. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης, στελέχη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λήμνου, συνεργάτες του Γενικού Γραμματέα και η εκπροσωπούσα τον Δήμο Αγίου Ευστρατίου κ. Χρύσα Καραϊσκάκη.

Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής. Ειδικότερα, συζητήθηκαν ζητήματα υποδομών των λιμένων Μύρινας και Αγίου Ευστρατίου και προτάσεις τόσο εκ μέρους της Γενικής Γραμματείας όσο και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λήμνου, καθώς επίσης και θέματα που σχετίζονται με την ακτοπλοϊκή σύνδεση, αλλά και τη διαχείριση των υδατικών πόρων του Δήμου Λήμνου.

Στη συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη της Οργανωτικής Επιτροπής των 33ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου, που διοργανώνονται φέτος στη Λήμνο. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος της Επιτροπής και Γ.Γ. Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλης Κουτουλάκης, η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφία Σακοράφα, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Δημάρης, καθώς και λοιποί εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου και των τοπικών αθλητικών σωματείων. Επίσης συμμετείχαν μέσω τηλεδιάσκεψης ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Δημήτριος Κουρσουμπάς και μέλη της οργανωτικής επιτροπής από τις υπόλοιπες ενώσεις.

Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με την έγκαιρη μετακίνηση των αθλητών και των συνοδών τους, καθώς υπολογίζεται ότι η αποστολή θα προσεγγίσει τα 500 άτομα, ενώ δόθηκαν οδηγίες από τα στελέχη του ΣΕΓΑΣ για την αρτιότερη οργάνωση και προετοιμασία των 33ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου, που θα πραγματοποιηθούν στη Λήμνο στις 8 & 9 Οκτωβρίου, συμπίπτοντας με τον ετήσιο εορτασμό των «Ελευθερίων» για την 110η επέτειο απελευθέρωσης της Λήμνου.

Θα ακολουθήσουν και άλλες συσκέψεις, προκειμένου να εξασφαλιστεί η κατάλληλη προετοιμασία της διοργάνωσης και οι 33οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες να στεφθούν με επιτυχία, σε μια διήμερη γιορτή του νησιωτικού κλασικού αθλητισμού στο Αιγαίο.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018