Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στέλιος Μάτζαρης: "Τέλη Ιουλίου στην διάθεση του κοινού η εφαρμογή που μεταφέρει τους χρήστες στην Λήμνο του Α Παγκοσμίου Πολέμου"

banner roots

Στέλιος Μάτζαρης: "Τέλη Ιουλίου στην διάθεση του κοινού η εφαρμογή που μεταφέρει τους χρήστες στην Λήμνο του Α Παγκοσμίου Πολέμου"
20.07.2022 | 20:51

Στέλιος Μάτζαρης: "Τέλη Ιουλίου στην διάθεση του κοινού η εφαρμογή που μεταφέρει τους χρήστες στην Λήμνο του Α Παγκοσμίου Πολέμου"

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Λήμνος

Στην σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου, "Θέμα κι Ανάθεμα", φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου "Φίλοι των ANZAC από την Λήμνο" και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου. κ. Στέλιος Μάντζαρης και συζήτησε με την οικοδέσποινα για την εκδήλωση παρουσίασης του έργου "Ψηφιακές διαδρομές ιστορικού τουρισμού στην Λήμνο" που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Πότε ξεκίνησε η ιδέα να εισαχθούν οι νέες τεχνολογίες, ώστε να δώσουν ώθηση στον ιστορικό τουρισμό στο νησί; Πότε άρχισε τα υλοποιείται το project; 

Ακόμη, ο κ. Μάτζαρης απάντησε στο ερώτημα της δημοσιογράφου σχετικά με την φράση που χρησιμοποίησε σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στην Χριστίνα Νεφραίμ  και στο ENA CHANNEL: " Πριν λίγα χρόνια το νησί δεν το ήξερε ούτε η μάνα του" και η οποία προκάλεσε την ενόχληση του Δημάρχου Λήμνου, κ. Μαρινάκη:

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το