Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μ. Λαμπαδαρίδου - Πόθου στον FM100: Αυτό το βιβλίο με "παρακίνησαν" να το γράψω οι ήρωες όλων των προηγούμενων (audio)

banner roots

Μ. Λαμπαδαρίδου - Πόθου στον FM100: Αυτό το βιβλίο με "παρακίνησαν" να το γράψω οι ήρωες όλων των προηγούμενων (audio)
04.08.2022 | 13:24

Μ. Λαμπαδαρίδου - Πόθου στον FM100: Αυτό το βιβλίο με "παρακίνησαν" να το γράψω οι ήρωες όλων των προηγούμενων (audio)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

«Το σμαραγδένιο βουνό» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου της Λημνιάς Συγγραφέως Μαρίας Λαμπαδαρίδου – Πόθου, το οποίο, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά οι κάτοικοι και επισκέπτες της Λήμνου, σήμερα Πέμπτη 4 Αυγούστου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την παρουσίαση του.

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου βιβλίου η κ. Λαμπαδαρίδου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του FM100 "Έχουμε Θέμα" και μίλησε για τη νέα της δουλειά

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 20.30 και στο πλευρό της κ. Λαμπαδαρίδου θα βρεθούν οι φιλόλογοι Δέσποινα Κωνστάντιου και Δέσποινα Παπαδοπούλου οι οποίες θα το παρουσιάσουν και θα συνομιλήσουν με τη συγγραφέα αλλά και οι ηθοποιοί Μαρία Παμούκη και Νίτσα Δώρα οι οποίες θα διαβάσουν τμήματα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από πρόταση του τοπικού συμβουλίου Μύρινας, μέσω της Προέδρου κ. Μοσχάκη, η οποία ομόφωνα έγινε αποδεκτή και από το Δημοτικό Συμβούλιο, την βραδιά της εκδήλωσης ο Δήμος Λήμνου θα κηρύξει την κ. Λαμπαδαρίδου επίτιμη Δημότη.

TO SMARAGDENIO

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel