Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Συνάντηση Δημάρχου με τον διευθύνοντα σύμβουλο ΕΕΤΑΑ

afoi poriazi

Λήμνος: Συνάντηση Δημάρχου με τον διευθύνοντα σύμβουλο ΕΕΤΑΑ
10.08.2022 | 09:51

Λήμνος: Συνάντηση Δημάρχου με τον διευθύνοντα σύμβουλο ΕΕΤΑΑ

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

O Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης δέχθηκε εχθές, Τρίτη 9 Αυγούστου, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης κ. Σπυρίδωνα Σπυρίδωνα, με τον οποίο είχε την ευκαιρία να συζητήσει θέματα συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Λήμνου και του οργανισμού, καθώς η Ε.Ε.Τ.Α.Α. είναι ο θεσμοθετημένος τεχνικός και επιστημονικός σύμβουλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης α' και β' βαθμού, καθώς και φορέων της Κεντρικής Διοίκησης σε θέματα που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στην Τοπική Ανάπτυξη.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων αναφορά έγινε σε θέματα που σχετίζονται με τις κοινωνικές δομές του Δήμου, όπως το "Βοήθεια στο Σπίτι" και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, καθώς επίσης και η παροχή τεχνικής βοήθειας για την υποστήριξη του Δήμου Αγίου Ευστρατίου. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε επίσης στην προοπτική δημιουργίας Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για ΑμεΑ στη Λήμνο.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018