Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Volley: Η Λήμνος δυσκόλεψε τον Ηρακλή

computing cert aitisi it

PERIFEREIA B AIGAIOY MEDIA 350x250 LIMNOY

loukas ekloges

Volley: Η Λήμνος δυσκόλεψε τον Ηρακλή
01.12.2013 | 09:25

Volley: Η Λήμνος δυσκόλεψε τον Ηρακλή

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος
Ο Ηρακλής νίκησε δύσκολα 3-0 τη Λήμνο σε αγώνα για τον Γ΄όμιλο της Α2 ανδρών. Ο αγώνας είχε ιδιαίτερη σημασία, για την ομάδα του Ηρακλή, καθώς σήμερα συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από το θάνατο του μάνατζερ Κοσμά Αυγητίδη σε τροχαίο ενώ έφερνε αθλήτριες από τη Βουλγαρία μαζί με τον Γιώργο Τσιρτσίδη.
Βασικό λίμπερο του Ηρακλή ήταν ο Κώστας Αυγητίδης υιός του Κοσμά. Η Λήμνος πάλεψε παρότι δεν είχε στον πάγκο του τον προπονητή του (τον Κατζικά) λόγω τιμωρίας αλλά και τους αδελφούς Ναλπάντη. 


Διαιτητές: Παπαδόπουλος Αρ., Τσιούλα 

Τα σετ: 3-0 (25-21, 25-23, 25-17) 

ΗΡΑΚΛΗΣ (Πάτρας): Ηλίας, Ιωαννίδης, Τσολάκος, Τσιάρας, Κατσαφλιάκας, Γεροβασιλείου / Τσιράκης (λ), Αυγητίδης (λ), Σταυρακάκης, Τζιουμάκας, Ευγενίδης, Βούρβος.

ΛΗΜΝΟΣ SPORTS CLUB (Απ.Ναλπάντης): Μούρτζιος, Βανδώρος Α., Μαμαλίγκας, Αλεξάκης Αλ., Αλεξάκης Κ., Κ.Ναλπάντης / Φωτιάδης (λ), Ντουρντούρας, Παρασχάκης.

 

Πηγή: volleynews.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το