Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Αφροδίτη Μάνου μαγεύτηκε από τις διακοπές της στην Λήμνο!

banner roots

Η Αφροδίτη Μάνου μαγεύτηκε από τις διακοπές της στην Λήμνο!
27.08.2022 | 18:25

Η Αφροδίτη Μάνου μαγεύτηκε από τις διακοπές της στην Λήμνο!

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Λήμνος

Η γνωστή σπουδαία τραγουδίστρια Αφροδίτη Μάνου, επισκέφθηκε το νησί μας, με τα καταγάλανα νερά, τα ιζηματογενή πετρώματα, την άσκεπη εκκλησία, τα γραφικά λιμανάκια και τους όμορφους, ζεστούς, φιλόξενους ανθρώπους κι όπως φαίνεται κι από τις δημοσιεύσεις της, μάλλον η Λήμνος κατάφερε να την μαγέψει! 

Από τις αρχές του μήνα η κυρία Μάνου ξεκίνησε να ποστάρει στο Twitter φωτογραφίες από την Λήμνο με την πρώτη της ανάρτηση να αναφέρει συγεκριμένα "Εκεί και γρήγορα! Λήμνος, Μύρινα", προοικονομώντας προφανώς τις ημέρες των διακοπών της στο νησί του Ηφαίστου.

 

Παραμονή της Παναγίας η Αφροδίτη Μάνου επισκέπτηκε το Γεωλογικό Πάρκο των Φαρακλών και ανήμερα της Παναγίας την Κακαβιώτισσα, την μοναδική εκκλησία στον κόσμο χωρίς σκεπή, νιώθοντας, όπως αναφέρει "μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη":

 

 

 

Απολαμβάνοντας την ζωή και τους ρυθμούς της Λήμνου αγάπησε εκείνα τα απλά και καθημερινά που όμως κάνουν την διαφορά, γιατί "γίνονται" με αγάπη: 

 

 

Γεύτηκε φρέσκα αβγά και ψάρια από ανθρώπους του νησιού που γνωρίζει κι αγαπάει και ρομάντζαρε στο ειδυλλιακό λιμανάκι της Κούταλης.

 

Πέρασε από τον Φάρο της Πλάκας, ήπιε τον καφέ της στην Μύρινα και περιπλανήθηκε όσο ο καιρός της το επέτρεψε στα δρομάκια του νησιού.

Η κυρία Μάνου αναχώρησε μόλις εχθές από την Λήμνο, γεμάτη εμπειρίες κι όμορφες αναμνήσεις, φροντίζοντας να αποχαιρετήσει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο το νησί και τους ανθρώπους της που μένουν εδώ. 

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το