Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Λήμνος στα 4 νησιά που συμμετέχουν στο Gourmet Safari
achilladelis
Η Λήμνος στα 4 νησιά που συμμετέχουν στο Gourmet Safari
25.09.2022 | 12:34

Η Λήμνος στα 4 νησιά που συμμετέχουν στο Gourmet Safari

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η Λήμνος φημίζεται για τις πρώτες ύλες της, τα εξαιρετικά τοπικά της προϊόντα αλλά και την κουζίνα της, η οποία δεν αφήνει ασυγκίνητους και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Δεν προκαλεί εντύπωση λοιπόν, όταν μαθαίνεις ότι οι Αυστραλοί τουρίστες επιλέγουν τη Λήμνο ως ένα τα 4 νησιά της Ελλάδας για να συμμετάσχει στο project “Gourmet Safari”.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Αίολου στη γειτονική Λέσβο, ο Συνεταιρισμός Γυναικών Παρακοίλων για 17η συνεχή χρονιά οργάνωσε και φέτος μια γευστική ξενάγηση στη γαστρονομία του νησιού.

Γυναίκες του χωριού παρουσιάζουν παραδοσιακές γεύσεις του τόπου μας σε γκρουπ τουριστών και στη συνέχεια όλοι μαζί τα απολαμβάνουν συνοδεία παραδοσιακής μουσικής και χορών. Αυστραλοί τουρίστες συμμετείχαν και φέτος στο gourmet safari’s στα γαστρονομικά τουρ που οργανώνονται σε 4 ελληνικά νησιά- την Εύβοια, τη Λέσβο τη Λήμνο και τη Σαντορίνη- κάθε χρόνο προκειμένου να γνωρίσουν οι επισκέπτες το γαστρονομικό πολιτισμό την παράδοση και την ελληνική κουλτούρα.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018