Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΧΟΛ Ο Ήφαιστος: «Η πρωτοφανής προσέλευση νέων μελών, μας τιμά. Σας ευχαριστούμε!!»

the roots web banners 06

ΧΟΛ Ο Ήφαιστος: «Η πρωτοφανής προσέλευση νέων μελών, μας τιμά. Σας ευχαριστούμε!!»
29.09.2022 | 19:23

ΧΟΛ Ο Ήφαιστος: «Η πρωτοφανής προσέλευση νέων μελών, μας τιμά. Σας ευχαριστούμε!!»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Με το δεξί φαίνεται ότι ξεκίνησε η νέα χορευτική χρονιά για τον «ΧΟΛ ο Ήφαιστος», αφού η προσέλευση νέων μελών ξεπέρασε τις προσδοκίες των ανθρώπων του Ομίλου.

Η ανακοίνωση του Ομίλου, αναφέρει συγκεκριμένα: 

«Η νέα χορευτική χρονιά για τον όμιλο μας ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!! Στις 26 Σεπτεμβρίου 2022 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση –γνωριμία με τα νέα μας μέλη.  Το διοικητικό συβούλιο του Ομίλου και αντιπροσωπεία των παλιών μας μελών  καλωσόρισαν  τους νεοφερμένους  στη χορευτική μας οικογένεια,ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των μαθημάτων  αλλά και των προσεχών προγραμματισμένων δραστηριοτήτων  μας και φυσικά δεν έλειψαν οι παραδοσιακοί χοροί ,τα εδέσματα και το άφθονο λημνιό κρασί.

  Πρωτοφανής η προσέλευση των νέων μελών στις εγγραφές  του Ομίλου μας (οι οποίες συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον) κάτι το οποίο μας τιμά και μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Εκπαιδευτικοί,στρατιωτικοί,νέα παιδιά από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του τόπου μας αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας άτομα ,προσήλθαν στις εγγραφές και ήδη πλαισιώνουν τα χορευτικά μας τμήματα. Δικός μας στόχος εκτός από την  ζεστή φιλοξενία  στην οικογένεια του Ομίλου μας, είναι να τους μυήσουμε στους δρόμους της ελληνικής παράδοσης και ιδιαίτερα της Ληνιακής.

 Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τόσο τα νέα όσο και τα παλιά μας μέλη για την προτίμηση,τα τόσο κολακευτικά τους λόγια και την υποδειγατική τους προσήλωση στους στόχους του Ομίλου που ορίζονται από το καταστατικό του.

 Ένα ιδιαίτερα μεγάλο ευχαριστώ  οφείλουμε επίσης στους γονείς των μικρών μας χορευτών  για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη τους.Τα παιδικά μας τμήματα ήδη έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους και οι ηλικίες των παιδιών που συμμετέχουν ξεκινούν από τα 4 έτη.

 Στις αρχές του Οκτώβρη ξεκινούν τη λειτουργία τους τα ιδιαίτερα τμήματα Ποντιακών και Κρητικών χορών  (ανδρών και γυναικών ξεχωριστά) και θα ενημερώσουμε αναλυτικά με νεότερο δελτίο τύπου».

 

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το