Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στη Λήμνο βρέθηκε ο Χαράλαμπος Αθανασίου

the roots web banners 06

Στη Λήμνο βρέθηκε ο Χαράλαμπος Αθανασίου
11.10.2022 | 09:22

Στη Λήμνο βρέθηκε ο Χαράλαμπος Αθανασίου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Νομού Λέσβου, κος Χαράλαμπος Αθανασίου παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 110 χρόνια από την απελευθέρωση της Λήμνου και δήλωσε τα εξής :

«Πριν από 110 χρόνια ο Ναύαρχος Κουντουριώτης ελευθέρωνε τη Λήμνο. 

Σήμερα η πατρίδα μας αποτελεί ένα ισχυρό Κράτος Δικαίου, στο οποίο οι Αρχές του Διεθνούς Δικαίου δίνουν τη μεγαλύτερη απάντηση στον Ισλαμικό Ιμπεριαλισμό. 

Χρόνια πολλά στους απανταχού Λημνιούς και Λημνιές».

 

Παράλληλα, ο κ. Αθανασίου συμμετείχε και στην έναρξη των 33ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων, που πραγματοποιούνται στη Λήμνο.

Για τη σημαντική αυτή διοργάνωσε δήλωσε :

«30 σωματεία από 18 νησιά του Αιγαίου με τη συμμετοχή τους δίνουν τον δικό τους παλμό στην πρωτεύουσα της Λήμνου.  

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το νησί μας η ανάληψη των 33ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων, καθώς όλοι οι συμμετέχοντες θα μπορούν να μάθουν από κοντά την ιστορία του νησιού μας . 

Είμαι σίγουρος ότι η Λήμνος μετά την επιτυχημένη πραγματοποίηση των αγώνων, ότι μπορεί να αναλάβει μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις προβάλλοντας το ‘ευ αγωνίζεσθαι’.

Οφείλω να ευχαριστήσω τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ.Μανώλη Κουτουλάκη για την αίγλη που προσέδωσε στους Αγώνες. Την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ.Σοφία Σακοράφα , για την προσωπική φροντίδα της για την επιτυχία των αγώνων. Tον Δήμαρχο Λήμνου κ.Δημήτρη Μαρινάκη για την άρτια οργάνωση των αγώνων. Την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ως συνδιοργανώτρια  καθώς και τους ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, και τις ΕΑΣ Χίου -Σάμου, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου..»

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το