Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Γυμνάσιο Μούδρου συναντήθηκε με τον διάσημο καρτουνίστα Maxim Seehagen.
achilladelis
Το Γυμνάσιο Μούδρου συναντήθηκε με τον διάσημο καρτουνίστα Maxim Seehagen.
18.10.2022 | 12:36

Το Γυμνάσιο Μούδρου συναντήθηκε με τον διάσημο καρτουνίστα Maxim Seehagen.

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

                Τη Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022, οι μαθητές της Γ΄Γυμνασίου του Γυμνασίου Μούδρου «Αργύριος Μοσχίδης» είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαδικτυακά συνεδρία 1 ώρας με τον διάσημο καρτουνίστα Maxim Seehagen.

Η συνεδρία αποτέλεσε μετά από κλήρωση το έμπρακτο βραβείο για τα ευρωπαϊκά σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα [email protected] κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά, ένα πρόγραμμα πιλοτικό για την ψηφιακή αξιολόγηση. Μόνο 2 σχολεία από τα 200 Γυμνάσια [email protected] σε 5 χώρες ήταν οι τυχεροί της κλήρωσης, το Γυμνάσιο Μούδρου «Αργύριος Μοσχίδης» κι ένα σχολείο της Πορτογαλίας.

                Στη διαδικτυακή συνεδρία συμμετείχαν επικουρικά εκπρόσωποι του ΙΤΥΕ ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ και του Ευρωπαϊκού Σχολικού Δικτύου, ο καρτουνίστας Maxim Seehagen και οι εκπαιδευτικοί Μέρμηγκα Χρυσούλα και Παπαπαναγιώτου Μαρία, που έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα [email protected] κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά.

Στη διάρκεια της συνεδρίας οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον καρτουνίστα και να εκφράσουν επιθυμίες που σκίτσαρε ζωντανά γι΄αυτούς ο καρτουνίστας, ο οποίος δημιουργούσε επιτόπου πρωτότυπα σχέδια. Όλα τα καρτούν που ζωγραφίστηκαν κατά την συνάντηση θα σταλούν ψηφιακά στο σχολείο. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ένα αντιρατσιστικό μήνυμα των μαθητών που πήρε μορφή με τη βοήθεια του καρτουνίστα και την αφιέρωση ενός ευχαριστηρίου σκίτσου από τους μαθητές προς εκείνον.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018