Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τα θρύψαλα από το φανάρι «πρόδωσαν» τον οδηγό από το τροχαίο στην Καλλιθέα

banner roots

Τα θρύψαλα από το φανάρι «πρόδωσαν» τον οδηγό από το τροχαίο στην Καλλιθέα
10.12.2013 | 18:08

Τα θρύψαλα από το φανάρι «πρόδωσαν» τον οδηγό από το τροχαίο στην Καλλιθέα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος
Ενώπιον του Εισαγγελέα αναμένεται να βρεθεί, η 50χρονη οδηγός, Χ.Μ, κάτοικος Λήμνου, που παρέσυρε και στη συνέχεια εγκατέλειψε, ηλικιωμένη γυναίκα στο χωριό της Καλλιθέας.
 
Το τροχαίο ατύχημα, είχε σημειωθεί στις 16:30, το απόγευμα της Κυριακής, 17 Νοεμβρίου. Το ρεπορτάζ, τη μέρα εκείνη, έκανε λόγο για  οδηγό, ο οποίος χτύπησε και εγκατέλειψε πεζή γυναίκα.
 
Σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες, η οδηγός του αυτοκινήτου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στη ηλικιωμένη ρίχνοντάς την στο οδόστρωμα.
 
Μερικές μέρες αργότερα, άνδρες του αστυνομικού τμήματος Μύρινας, εντόπισαν Ι.Χ, χρώματος ασημί με σπασμένο φανάρι, ίδιου τύπου με τα θρύψαλα που υπήρχαν στο σημείο του ατυχήματος, με αποτέλεσμα να κληθεί η ιδιοκτήτρια για κατάθεση.
 
Βάση πληροφοριών, η οδηγός ομολόγησε την πράξη της, όταν ενημερώθηκε ότι τόσο το φανάρι του οχήματος της, όσο και τα ευρήματα από το σημείο του ατυχήματος, θα μεταφερθούν σε εργαστήριο προκειμένου να υπάρξει ταυτοποίηση.
 
Η οδηγός, βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της εγκατάλειψης και της ψευδορκίας.
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το