Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΓΕΛ Μούδρου: Και φέτος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα The Tipping Point

banner roots

ΓΕΛ Μούδρου: Και φέτος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα The Tipping Point
01.11.2022 | 12:31

ΓΕΛ Μούδρου: Και φέτος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα The Tipping Point

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το Γενικό Λύκειο Μούδρου συμμετέχει για μια ακόμη χρονιά στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα The Tipping Point (https://www.thetippingpoint.org.gr/).

TheTippingPointLogo metadata d9fa06f3b8ade554021730487bf9d832

Σκοπός του προγράμματος είναι να συμβάλλει στην ενδυνάμωση νέων ώστε να λάβουν πιο συνειδητοποιημένες αποφάσεις για την ακαδημαϊκή και μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία. 

Η υλοποίηση του προγράμματος στο ΓΕΛ Μούδρου Λήμνου για το σχολικό έτος 2022-2023 και συγκεκριμένα κατά το διάστημα Οκτώβριος 2022 - Μάιος 2023, πραγματοποιείται με την υποστήριξη της πρωτοβουλίας THI Australia. 

THI Australia Logo

Με τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα, το σχολείο γίνεται μέλος ενός δικτύου που προωθεί την καινοτομία και τη σύνδεση της εκπαιδευτικής κοινότητας με την αγορά εργασίας και την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ παράλληλα οι μαθητές καλλιεργούν σημαντικές δεξιότητες (π.χ. κριτική σκέψη, επικοινωνιακές/ κοινωνικές δεξιότητες),  ενισχύοντας την προσπάθεια τους να ανακαλύψουν τα ενδιαφέροντα και τις επιλογές τους.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη συμμετοχή 49 μαθητών/τριών και από τις τρεις τάξεις του σχολείου. Υπεύθυνη υλοποίησης του Προγράμματος για το σχολείο είναι η εκπαιδευτικός Θεοδώρα Λυμπέρη και στην παιδαγωγική υποστήριξη του Προγράμματος συμμετέχει η εκπαιδευτικός Χρυσούλα Μέρμηγκα.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το