Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Περιφερειάρχης στα εγκαίνια της 9ης ATHENS INTERNATIONAL TOURISM & CULTURE EXPO 2022

banner roots

Ο Περιφερειάρχης στα εγκαίνια της 9ης ATHENS INTERNATIONAL TOURISM & CULTURE EXPO 2022
06.11.2022 | 11:49

Ο Περιφερειάρχης στα εγκαίνια της 9ης ATHENS INTERNATIONAL TOURISM & CULTURE EXPO 2022

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου παραβρέθηκε ως επίσημος προσκεκλημένος την Πέμπτη 3.11.2022 στην τελετή εγκαινίων της 9ης ATHENS INTERNATIONAL TOURISM & CULTURE EXPO 2022 στο Ζάππειο Αθηνών και απηύθυνε χαιρετισμό.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από τον Υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια και τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Ολυμπία Αναστασοπούλου .

ZAP. 2km

Η Έκθεση είναι αποκλειστικά στοχευμένη στον εισερχόμενο τουρισμό και είναι μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου, αφού λαμβάνουν μέρος Διεθνείς Hosted Buyers από 30 αγορές και θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις Β2Β meetings.

Ο Περιφερειάρχης στο μικρό χαιρετισμό που απηύθυνε , αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μεγάλο μήκος ακτογραμμής που διαθέτει η Ελλάδα το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ως συγκριτικό πλεονέκτημα εφ’ όσον οι ακτές αξιοποιηθούν τουριστικά. «Ο Τουρισμός λειτουργεί πάντα ως ατμομηχανή της Ελληνικής Οικονομίας και αποτελεί σημαντικό πόρο και για την περιοχή του Βορείου Αιγαίου» τόνισε ο Περιφερειάρχης, υπογραμμίζοντας ότι: «το τουριστικό κομμάτι της οικονομίας των νησιών υπέστη τις καταστροφικές συνέπειες των μεγάλων μεταναστευτικών ροών του 2015-2020. Το 2022 ήταν μία καλύτερη χρονιά και για το Βόρειο Αιγαίο και ως Περιφερειακή Αρχή ενεργούμε πάντα με στόχο να βελτιώσουμε την οικονομία των νησιών και τη ζωή των νησιωτών. Ευχαριστούμε που τιμήσατε το Βόρειο Αιγαίο με την παρουσία μας σήμερα εδώ. »

ZAP.km

Η Έκθεση 9η ATHENS INTERNATIONAL TOURISM & CULTURE EXPO 2022 πραγματοποιείται με έμφαση σε όλα τα είδη τουρισμού και ειδικότερα στον online τουρισμό, τον Πολιτιστικό, της Γαστρονομίας και Εναλλακτικό.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το