Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η ακαδημία Ηφαίστου «συνεχίζει απρόσκοπτα και με ακόμη περισσότερο ζήλο το εγχείρημα που ξεκίνησε»
achilladelis
Η ακαδημία Ηφαίστου «συνεχίζει απρόσκοπτα και με ακόμη περισσότερο ζήλο το εγχείρημα που ξεκίνησε»
07.11.2022 | 18:22

Η ακαδημία Ηφαίστου «συνεχίζει απρόσκοπτα και με ακόμη περισσότερο ζήλο το εγχείρημα που ξεκίνησε»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το μήνυμα πως παρά τις όποιες δυσκολίες, παραφωνίες ή διαφωνίες, συνεχίζει το έργο του με στόχο να προάγει τον αθλητισμό στο νησί της Λήμνου, να ενδυναμώσει την αγάπη των παιδιών για το μπάσκετ και να δημιουργήσει μια νέα γενιά ατόμων/αθλητών/φιλάθλων, στέλνει με σημερινή του ανακοίνωση ο Α.Ο Ήφαιστος.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

     Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Ήφαιστος Λήμνου θα ήθελε να σας ενημερώσει για τα εξής:

     Είναι γεγονός ότι ο Δήμος Λήμνου έχει στηρίξει ποικιλοτρόπως το έργο του Συλλόγου μας, τόσο με τη διάθεση του Κλειστού Γυμναστηρίου Ν. Σαμαράς για την πραγματοποίηση των προπονήσεων και τη διεξαγωγή αγώνων, όσο και παρέχοντας τεχνική υποστήριξη για την επιτυχημένη διοργάνωση του IFAISTOS NORTH AEGEAN BASKETBALL 3 ON 3. Η συμβολή του στο έργο μας είναι σημαντική, τον ευχαριστούμε γι’ αυτό και ευελπιστούμε να τον έχουμε αρωγό και στο μέλλον, πάντα για το καλό του τόπου μας και την ενίσχυση της προβολής του.

     Γεγονός επίσης είναι ότι η οικειοθελείς αποχώρηση του προπονητή και πρώην υπεύθυνου των ακαδημιών κ. Μανώλη Παπαμακάριου, αποτέλεσε σοβαρή απώλεια για το Σύλλογό μας, λόγω των συναισθηματικών δεσμών που είχαν αναπτυχθεί και του έργου που είχε αρχίσει να επιτυγχάνεται μέσα από το προπονητικό πρόγραμμα,.

     Τέλος, θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε ότι ο Σύλλογός μας με πρώτο προπονητή τον κ. Μάρκο Κολώκα συνεχίζει απρόσκοπτα και με ακόμη περισσότερο ζήλο το εγχείρημα που ξεκίνησε πριν από 2,5 χρόνια περίπου, στόχος του οποίου ήταν να προάγει τον αθλητισμό στο νησί, να ενδυναμώσει την αγάπη των παιδιών για το μπάσκετ και να δημιουργήσει μια νέα γενιά ατόμων/αθλητών/φιλάθλων.

                                                                                             Το Διοικητικό Συμβούλιο

                                                                                      του Α.Ο. ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018