Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Με δικό τους περίπτερο τα νησιά του Β. Αιγαίου στην «OPAP Marathon Expo 2022»
Με δικό τους περίπτερο τα νησιά του Β. Αιγαίου στην «OPAP Marathon Expo 2022»
10.11.2022 | 09:32

Με δικό τους περίπτερο τα νησιά του Β. Αιγαίου στην «OPAP Marathon Expo 2022»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, χτίζοντας  σταθερά και μεθοδικά το αθλητικό-τουριστικό της προφίλ συμμετέχει στην μεγαλύτερη αθλητική  έκθεση της Χώρας, την  OPAP Marathon Expo 2022.

Συνεχίζοντας τις στοχευμένες ενέργειες για την προβολή των εξειδικευμένων μορφών τουρισμού και των διαφορετικών εμπειριών  που προσφέρει ο κάθε προορισμός, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με την συμμετοχή της στην έκθεση  αναδεικνύει τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις που φιλοξενούνται στα νησιά μας.

Υποστηρίζοντας αθλητικά γεγονότα  αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων των νησιών μας, ενισχύει τον τουρισμό, στοχεύοντας στην ανάδειξη των μοναδικών εμπειριών που προσφέρει το Βόρειο Αιγαίο.

Αποτελεί στρατηγικό στόχο για την Περιφέρεια  η  ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, ως ειδική μορφή τουρισμού μαζί με την   θεσμοθέτηση και καθιέρωση  μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου επενδύει στον αθλητισμό, βρίσκεται  κοντά στα σωματεία και αθλητικούς συλλόγους  πρόθυμη να στηρίξει κάθε αξιόλογη προσπάθεια.

Καλούμε όλους εσάς να επισκεφθείτε το περίπτερό μας (Νο110) στην μεγάλη αθλητική έκθεση OPAP Marathon Expo 2022 από την Πέμπτη 10/11 εώς 12/11 (10:00-20:00 καθημερινά –ελεύθερη είσοδο) στο στάδιο Tae kwon-do, στο Π.Φάληρο.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018