Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Διαμαρτυρίες των γονέων του 3ου Δημοτικού σχολείου Μύρινας για την έλλειψη εκπαιδευτικών ειδικοτήτων
Διαμαρτυρίες των γονέων του 3ου Δημοτικού σχολείου Μύρινας για την έλλειψη εκπαιδευτικών ειδικοτήτων
12.11.2022 | 18:18

Διαμαρτυρίες των γονέων του 3ου Δημοτικού σχολείου Μύρινας για την έλλειψη εκπαιδευτικών ειδικοτήτων

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Την έντονη δυσαρέσκεια τους, εκφράζουν με επιστολή τους προς τους αρμοδίους, οι γονείς του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας, για την μη τοποθέτηση, μέχρι αυτή την ώρα, εκπαιδευτικών ειδικοτήτων.

Η επιστολή απευθύνεται στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου και κοινοποιείται στις Ενώσεις Καθηγητών Μουσικής, Καθηγητών Θεατρικής Αγωγής, Καθηγητών Καλλιτεχνικών, καθώς και στα Μ.Μ.Ε του νησιού.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής:

«Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας Λήμνου εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για τη μη τοποθέτηση εκπαιδευτικού Μουσικής κλάδου ΠΕ 79, Θεατρικής Αγωγής κλάδου ΠΕ 91 και Καλλιτεχνικών ΠΕ 08 για τη διδασκαλία των οικείων αντικειμένων στους μαθητές του σχολείου μας. Δεν αμφιβάλλουμε ότι και οι δάσκαλοι των τάξεων του σχολείου υπερβάλλουν εαυτούς και αναγνωρίζουμε τον κόπο και την αφοσίωσή τους. Ωστόσο, είναι τόσο για εκείνους όσο και για τους μαθητές – οπωσδήποτε και για τους μη τοποθετημένους εκπαιδευτικούς – άδικο να μη διδάσκονται τα μαθήματα αυτά από ανθρώπους που έχουν σπουδάσει ακριβώς αυτά τα αντικείμενα! Τη στιγμή, μάλιστα, που σε άλλα σχολεία της περιοχής μας Μουσική διδάσκει ο Μουσικός, Θεατρική Αγωγή ο Θεατρολόγος και Καλλιτεχνικά ο Εικαστικός, όπως είναι αυτονόητο.

Ελπίζουμε ότι θα διορθώσετε αυτή την αδικία τοποθετώντας άμεσα και στο δικό μας σχολείο καθηγητές ειδικοτήτων για τη διδασκαλία των οικείων αντικειμένων».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018