Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Γ. Πέππας ανοίγει τα χαρτιά του στον Fm100: «Το μόνο που ζήτησα ήταν να κάνω τη δουλειά μου κι αυτό δεν άρεσε…»

banner roots

Ο Γ. Πέππας ανοίγει τα χαρτιά του στον Fm100: «Το μόνο που ζήτησα ήταν να κάνω τη δουλειά μου κι αυτό δεν άρεσε…»
21.11.2022 | 19:43

Ο Γ. Πέππας ανοίγει τα χαρτιά του στον Fm100: «Το μόνο που ζήτησα ήταν να κάνω τη δουλειά μου κι αυτό δεν άρεσε…»

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Για την κατάσταση που αντιμετωπίζει τους τελευταίους 14 μήνες στο Νοσοκομείο της Λήμνου, μίλησε στον Fm 100 και τη Δέσποινα Βασιλειάδου, ο χειρουργός Γ. Πέππας.

Ο κ. Πέππας, ήταν καταπέλτης κατά της διοίκησης του Νοσοκομείου Λήμνου, επιρρίπτοντας της ευθύνες για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. 

«Υπάρχει από τη διοίκηση μια προσπάθεια να με μειώσει ως προσωπικότητα. Βλέπω ότι δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου όπως τον πρώτο χρόνο, που τα πράγματα κυλούσαν σχεδόν ανεμπόδιστα», λέει μεταξύ άλλων ο κ. Πέππας, και λίγο αργότερα συμπληρώνει: «Για όλα αυτά έχω κάνει 10 αναφορές. Μάλιστα σε μια απο αυτές αναφερόμουν σε ένα βασικό πρόβλημα και τελικά, μου είπαν ότι εγώ είμαι το πρόβλημα».

«Δυόμισι μήνες τώρα, δεν μπορώ να κάνω χειρουργείο αλλά η διοίκηση του Νοσοκομείου, δεν ήρθε σε καμία επικοινωνία, από τότε που κατέθεσα την παραίτηση μου. Πάντως, ό,τι έχω να πω θα το πω στη συνεδρίαση του Δ.Σ του Νοσοκομείου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη», προσθέτει λίγο παρακάτω, ενώ από τη συζήτηση γίνεται αντιληπτό ότι αν επιδεικνύονταν διάθεση συνεργασίας από την άλλη πλευρά, ο κ. Πέππας, θα μπορούσε να μην αποχωρήσει από το Νοσοκομείο. 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel