Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ζούσε αδέσποτη σε παραλία της Λήμνου- Υιοθετήθηκε στη χιονισμένη Σουηδία και περνάει τέλεια

banner roots

Ζούσε αδέσποτη σε παραλία της Λήμνου- Υιοθετήθηκε στη χιονισμένη Σουηδία και περνάει τέλεια
24.11.2022 | 09:49

Ζούσε αδέσποτη σε παραλία της Λήμνου- Υιοθετήθηκε στη χιονισμένη Σουηδία και περνάει τέλεια

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Μπορεί τα άσχημα που έχουν να κάνουν με τα ζώα να είναι πολλά και καθημερινά, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και καλά.

Όμορφες ιστορίες που σε κάνουν να χαίρεσαι και να νιώθεις λίγο αισιόδοξος. Ότι κάτι θα αλλάξει κάποια στιγμή στο μέλλον. Αρκεί να το θέλουμε. Για αυτό και μας αρέσει να γράφουμε και αυτές τις όμορφες ιστορίες. Ιστορίες ζώων που σώθηκαν και εθελοντών που συνέβαλαν σε αυτό.

Μια τέτοια ιστορία μας έρχεται από τη Λήμνο. Πρόκειται, όπως αναφέρει η ομάδα AnimalRescue – Lemnos, για μια γατούλα που ζούσε έξω αδέσποτη και τώρα πλέον έχει βρει ένα υπέροχο σπίτι.

Η γατούλα που βλέπετε στις φωτογραφίες ζούσε στη Μύρινα Λήμνου.  Σύχναζε στις «Τζιτζιφιές» στην παραλία των ρηχών νερών. Το καλοκαίρι που μας πέρασε η τύχη της χαμογέλασε, όταν ένα ζευγάρι παραθεριστών τη συνάντησε τυχαία στην παραλία. Και τη λάτρεψε. Έκτοτε κάθε μέρα κρατούσαν συντροφιά ο ένας στον άλλον. Το ζευγάρι φεύγοντας από το νησί στάθηκε αδύνατον να την πάρει μαζί του. Όμως δεν την ξέχασε.

Έχοντας ήδη φύγει από το νησί επικοινώνησαν με τους εθελοντές της ομάδας, προκειμένου να τους βοηθήσουν ώστε η γάτα να ταξιδέψει κοντά τους.

Έτσι, όπως αναφέρουν τα μέλη της AnimalRescue-Lemnos, πριν λίγες μέρες και με όλες τις νόμιμες διαδικασίες η αδέσποτη νεαρή γατούλα ταξίδεψε με συνοδεία εθελόντριας του συλλόγου μέχρι τη Θεσσαλονίκη, όπου εκεί την παρέλαβε η κηδεμόνα της για το νέο της πια σπίτι στη Στοκχόλμη.

Η τυχερή γατούλα δεν θα είναι πια αδέσποτη.

Μπράβο στους ανθρώπους που έσωσαν μια ψυχούλα από το δρόμο. Που της άνοιξαν το σπίτι τους και της έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία. Και, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, η μικρή περνάει υπέροχα.

Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους εθελοντές. Τους ανθρώπους που είναι πάντα εκεί, για να βοηθήσουν και να σώσουν ένα ζώο είτε με το να το περιθάλψουν είτε με το να του βρουν σπίτι.

Πηγή: petper.news

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το