Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Θ. Λούκας: «Θα είμαι υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές. Θεωρώ μειοδοσία να μην παλεύω για τον τόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά μας»

banner roots

Θ. Λούκας: «Θα είμαι υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές. Θεωρώ μειοδοσία να μην παλεύω για τον τόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά μας»
28.11.2022 | 22:32

Θ. Λούκας: «Θα είμαι υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές. Θεωρώ μειοδοσία να μην παλεύω για τον τόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά μας»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Η φράση γύρω από την οποία χτίστηκε η πολιτική επικαιρότητα της μέρας, είναι η γνωστή πλέον φράση του πρωθυπουργού «μύρισε εκλογές», η οποία έθεσε σε εκλογικό συναγερμό τα κομματικά επιτελεία.

Πάντως, στο δεύτερο εκλογικό τερέν του 2023, αυτό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν υπάρχει ανάγκη να οσφρηστεί κανείς τίποτα, διότι η ημερομηνία των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών είναι προκαθορισμένη εδώ και καιρό. 

8 Οκτωβρίου του 2023 είναι η ημερομηνία ορόσημο και με το δεδομένο ότι απέχουμε πια λιγότερο από έναν χρόνο, οι ζυμώσεις και οι διεργασίες παίρνουν και δίνουν, ενώ ήδη έκαναν την εμφάνισή  τους και οι πρώτες δημοσκοπήσεις για τις περιφέρειες της χώρας. 

Σε τοπικό επίπεδο, οι επικεφαλής έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό τις επαφές για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων, η ολοκλήρωση των οποίων είναι σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. 

Σήμερα το πρωί, στην εκπομπή «Θέμα & Ανάθεμα, η Δέσποινα Βασιλειάδου φιλοξένησε τον κ. Θωμά Λούκα, μέλος του ΔΣ του συλλόγου «The Lemnos Friends of Anzac» για τη δράση του συλλόγου που αφορά στις εκπαιδευτικές επισκέψεις σχολείων της Λήμνου, σε σημεία ενδιαφέροντος της ιστορίας των Anzac στο πέρασμα τους απο τη Λήμνο. 

Στο περιθώριο αυτής της συζήτησης, ο κ. Λούκας ρωτήθηκε αν θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές, απάντησε καταφατικά επαναβεβαιώνοντας την πρόθεση του να διεκδικήσει τον Δημαρχιακό θώκο, τονίζοντας χαρακτηριστικά «Θεωρώ μειοδοσία να μην παλεύω για τον τόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά μας».

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το