Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Δεκέμβριος φέρνει στο «Μαρούλα» δράμα, περιπέτεια και δράση

banner roots

Ο Δεκέμβριος φέρνει στο «Μαρούλα» δράμα, περιπέτεια και δράση
30.11.2022 | 13:05

Ο Δεκέμβριος φέρνει στο «Μαρούλα» δράμα, περιπέτεια και δράση

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Τρεις ταινίες θα απολαύσουν οι κάτοικοι της Λήμνου στο Μαρούλα τα παρασκευοσαββατοκύριακα ως τις 18 του Δεκέμβρη, γεμάτες δράση, περιπέτεια και δράμα!

Πιο συγκεκριμένα:

apranti agapi

«ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ» (Δραματική) - 2, 3 & 4 Δεκεμβρίου Ώρα 20:30

Με φόντο τη Ρώμη της δεκαετίας του 1970 που συνεχώς αλλάζει, σε μία εποχή που οι εκπομπές είναι ακόμα ασπρόμαυρες, ο Εμανουέλε Κριαλέζε (Ανασαίνω) ξετυλίγει μία ονειρική, συγκινητική, τρυφερή οικογενειακή ιστορία με αυτοβιογραφικά στοιχεία.

Αντλώντας από την προσωπική του εμπειρία -ο Κριαλέζε γεννήθηκε κορίτσι- ο δημιουργός αφηγείται τη γλυκόπικρη ιστορία μιας 12χρονης που βιώνει δυσφορία φύλου μέσα σε ένα ήδη κλονισμένο οικογενειακό περιβάλλον. Η Πενέλοπε Κρουζ μεσουρανεί ως μητέρα με πηγαία τρυφερότητα, καταπιεσμένα συναισθήματα και τάσεις απόδρασης. Η ατμόσφαιρα της ταινίας ισορροπεί ανάμεσα στο πραγματικό και το ονειρικό, το αστείο και το δραματικό, η Ρώμη κλέβει την παράσταση χάρη στην τέλεια αναπαράσταση της εποχής και τα τραγούδια της Ραφαέλα Καρά και της Πάτι Μπράβο συμπληρώνουν μοναδικά την αφήγηση.

Σκηνοθεσία: Εμανουέλε Κριαλέζε

Πρωταγωνιστούν: Πενέλοπε Κρουζ, Λουάνα Τζουλιάνι, Βιντσέντζο Αμάτο, Πατρίτσιο Φραντιόνι, Μαρία Κιάρα Γκορέτι

BLACK PANTHER WAKANDA FOREVER

BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER (Περιπέτεια) – 9, 10 & 11 Δεκεμβρίου Ώρα 20:30

Τέσσερα χρόνια μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη ταινία, έχει έρθει η ώρα να επιστρέψουμε στον επικό και συναρπαστικό κόσμο της Wakanda. Ο Ryan Coogler αναλαμβάνει και πάλι τη σκηνοθεσία και υπόσχεται να εδραιώσει ακόμα περισσότερο το σύμπαν της Wakanda, παρουσιάζοντάς μας πρωτόγνωρες περιοχές, αλλά και ένα νέο υποβρύχιο βασίλειο στα πρότυπα της Ατλαντίδας.

Σύνοψη: Mετά τον θάνατο του Βασιλιά T'Challa, η Βασίλισσα Ramonda, η Shuri, ο M’Baku, η Okoye και οι Dora Milaje, πολεμούν για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις. Ενώ οι κάτοικοι της Wakanda προσπαθούν να προχωρήσουν, οι ήρωες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις του και με τη βοήθεια της War Dog Nakia και του Everett Ross, να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το Βασίλειο της Γουακάντα.

Σκηνοθεσία: Ράιαν Κούγκλερ

Με τους: Άντζελα Μπάσετ, Λετίσια Ράιτ, Τενόκ Χουέρτα, Λουπίτα Νιόνγκο

kapo nintza

ΚΑΡΟ ΝΙΝΤΖΑ: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ (Παιδική) – 16, 17, 18 Δεκεμβρίου Ώρα 18:00

Μία απολαυστική, επίκαιρη και ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστές έναν έφηβο και έναν αθυρόστομο σύμμαχο -με τη μορφή μιας κούκλας Νίντζα- σε άκρως επικίνδυνη αποστολή. Η πρωτότυπη αυτή ταινία, που σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία στη χώρα της Δανία, έχει κλέψει τις εντυπώσεις με το πικάντικο χιούμορ της και την καταιγιστική της δράση.

Σύνοψη: O Καρό Νίντζα επιστρέφει δριμύτερος! Όταν ο μοχθηρός μεγιστάνας Φίλιπ ‘Επερμιντ γλιτώνει τη φυλακή στην Ταϊλάνδη και αποχωρεί ατιμώρητος, ο Καρό Νίντζα αποφασίζει να τον εκδικηθεί με σύμμαχό τον 13χρονο Άλεξ. Στην προσπάθεια τους να αποδώσουν δικαιοσύνη παρασύρονται σε μια εξωτική αποστολή που θα δοκιμάσει τα όρια της φιλίας τους.

Σκηνοθεσία: Άντερς Μάθεσεν, Θορμπιόρν Κριστόφερσεν

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: Γιάννης Καραούλης, Πέτρος Κονόμου, Άρης Κυπριανού, Θανάσης Δρακόπουλος, Μαρία Κάνθερ, Σκεύος Πολυκάρπου, Χρήστος Γρηγοριάδης, Εύρος Βασιλείου, Λουίζα Μιχαηλίδου, Γιώργος Ευαγώρου, Νάτια Χαραλάμπους, Μαρία Μαχλαμούζη

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το