Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η 88 ΣΔΙ κοντά στις ευάλωτες οικογένειες της Λήμνου
achilladelis
Η 88 ΣΔΙ κοντά στις ευάλωτες οικογένειες της Λήμνου
28.12.2022 | 19:09

Η 88 ΣΔΙ κοντά στις ευάλωτες οικογένειες της Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λήμνου ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή της 88 ΣΔΙ, Ταξίαρχο Τακόπουλο Κωνσταντίνο, καθώς και το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των μονάδων, για την προσφορά τους στη δομή.

Ο Διοικητής και στελέχη της 88 ΣΔΙ επισκέφθηκαν τον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου την προπαραμονή των Χριστουγέννων και προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης που συνέλεξαν με στόχο να διατεθούν σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες.

Παρόντες στην επίσκεψη ήταν η προϊσταμένη και οι υπάλληλοι των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, ενώ στη διάρκεια αυτής συζητηθήκαν οι προοπτικές για μελλοντική συνεργασία μεταξύ της Στρατιωτικής Διοίκησης και των Κοινωνικών Δομών του Δήμου και διατυπώθηκε έντονα το ενδιαφέρον του Διοικητή για προσφορά στην τοπική κοινωνία.

Τα τρόφιμα που συγκεντρωθήκαν καθώς και διάφορα άλλα είδη (ένδυσης, παιχνίδια), θα διανεμηθούν στους ωφελούμενους της δομής. "Ενέργειες όπως αυτή αποτελούν φωτεινό παράδειγμα και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας!", καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018