Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Καιρός: Αλλαγή σκηνικού. Έρχονται βροχές και καταιγίδες
achilladelis
Καιρός: Αλλαγή σκηνικού. Έρχονται βροχές και καταιγίδες
09.01.2023 | 08:51

Καιρός: Αλλαγή σκηνικού. Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Λίγες νεφώσεις που αρχικά στα δυτικά και από το απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα αυξηθούν, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά κυρίως από το βράδυ σποραδικές καταιγίδες αναμένονται για σήμερα Δευτέρα. Tις νυχτερινές ώρες στα βορειοδυτικά τα φαινόμενα θα ενταθούν.

Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες κυρίως στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ, βαθμιαία στο Ιόνιο 7 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση από το βράδυ. Στα ανατολικά θα είναι αρχικά μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι από το μεσημέρι σε νότιους νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στα βόρεια τους 12 με 14 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 15 με 17 και στη νότια νησιωτική χώρα κατά τόπους τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες κυρίως στα βορειοδυτικά.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις βραδινές ώρες θα αυξηθούν.

Άνεμοι: Αρχικά μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Από τις μεσημβρινές ώρες νοτιοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου 6 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018