Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Χ. Αθανασίου: Τα κενά του Νοσοκομείο Λήμνου στο επίκεντρο
achilladelis
Χ. Αθανασίου: Τα κενά του Νοσοκομείο Λήμνου στο επίκεντρο
11.01.2023 | 08:50

Χ. Αθανασίου: Τα κενά του Νοσοκομείο Λήμνου στο επίκεντρο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Λέσβου του κυβερνώντος κόμματος Χαράλαμπος Αθανασίου, πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στη Λήμνο, όπως κάθε χρόνο.

Κατά την διήμερη παραμονή του στο νησί, την παραμονή των Φώτων πραγματοποίησε πλήθος συναντήσεων με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας Λήμνου καθώς και με πολίτες. Βασικό αντικείμενο των συζητήσεων ήταν το νοσοκομείου Λήμνου και τα κενά που έχει σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Επίσης, ενημέρωσε τον Δήμαρχο, τον Έπαρχο και τους κατοίκους της Ατσικής για την πρόοδο των διαδικασιών αναφορικά με τον αναδασμό της πεδιάδας Ατσικής και των γύρω περιοχών.

Μαρινάκης, Σακελλαροπούλου, Αθανασίου

Ανήμερα των Φώτων παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Τριάδος όπου και υποδέχτηκε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερινά Σακελλαροπούλου. Έπειτα μετέβησαν μαζί με την Πρόεδρο, την Στρατιωτική και Πολιτική ηγεσία στο λιμάνι της Μύρινας  για τον αγιασμό των υδάτων.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018