Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σε πραγματικούς χώρους εργασίας τα εργαστήρια του Δ.ΙΕΚ Λήμνου

the roots web banners 06

Σε πραγματικούς χώρους εργασίας τα εργαστήρια του Δ.ΙΕΚ Λήμνου
19.01.2023 | 14:24

Σε πραγματικούς χώρους εργασίας τα εργαστήρια του Δ.ΙΕΚ Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Εργαστηριακά μαθήματα σε πραγματικούς χώρους εργασίας, συνεχίζει να προσφέρει στους σπουδαστές του το Δημόσιο ΙΕΚ Λήμνου.

Η ενημέρωση που λάβαμε από την διευθύντρια κ. Λυγδά αναφέρει:

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ "ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ" ΤΟΥ Δ.ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΜΝΟΥ

Πλησιάζοντας στη λήξη του χειμερινού εξαμήνου 2022Β ολοκληρώνονται και τα εργαστηριακά μαθήματα που πραγματοποιούνται στο Νοσοκομείο Λήμνου.

Σήμερα Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023 έγινε λήψη ζωτικών σημείων και στρώσιμο κρεβατιού από τους σπουδαστές και σπουδάστριες του Τμήματος της ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Α' εξαμήνου στο εργαστηριακό μάθημα "Νοσηλευτική", υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους, κ. Δοσεμετζή Όλγας και κ. Λάππα Σεραφείμ στο Νοσοκομείο Λήμνου.
Ακόμη ένα σημαντικό μάθημα για τους καταρτιζόμενούς μας, αφού εμπλούτισαν τις γνώσεις και δεξιότητές τους αποκτώντας εξοικείωση και εμπειρία σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ
τη Διοίκηση και ειδικά τον κ. Κανταρά Τριαντάφυλλο και το Ιατρικό & Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου για την άριστη συνεργασία μας!!!

Στο πλαίσιο του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, που συνυπογράψαμε πέρυσι στις 24/12/2021, οι πλήρως εξοπλισμένοι χώροι του Νοσοκομείου, Κλινικές και Φυσικοθεραπευτήριο, που χρησιμοποιούμε ως "εργαστήρια" των Ειδικοτήτων "ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ" και "ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ" του ΙΕΚ, έχουν βοηθήσει τα μέγιστα και συμβάλλουν στην άρτια και ποιοτική επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση των σπουδαστών μας!!

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ LEMNOS VILLAGE RESORT HOTEL 5*

Τελευταίο εργαστηριακό μάθημα για το χειμερινό εξάμηνο 2022Β πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 16/1/2023 στο ξενοδοχείο LEMNOS VILLAGE RESORT HOTEL 5* οι σπουδαστές του Γ εξαμήνου της Ειδικότητας "Τεχνικος Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας" στο πλαίσιο του μαθήματος "Ξενοδοχειακες εφαρμογες με χρήση Η/Υ".

Μαζί με τον εξαιρετικό, έμπειρο εκπαιδευτή του Ι.Ε.Κ. Λήμνου αλλά και Διευθυντή του Ξενοδοχείου κύριο Ματζάρη Δημήτρη, είχαν την ευκαιρία να αντλήσουν πληροφορίες μέσω Η/Υ πάνω σε διάφορες καταστάσεις, όπως την on line σύνδεση με τα Τμήματα πωλήσεων του ξενοδοχείου, την κεντρική αποθήκη υλικών και την αποθήκη υλικών του κάθε τμήματος.

Μία ωφέλιμη εμπειρία για τους καταρτιζόμενούς μας, αφού "εργάστηκαν" σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις και δεξιότητες τους και αποκτώντας σχετική εξοικείωση!

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

προς τους ιδιοκτήτες και τη Διοίκηση του Ξενοδοχείου Lemnos Village, καθώς και στον Διευθυντή και Εκπαιδευτή μας κ. Ματζάρη Δημήτρη για την άριστη συνεργασία μας!!

Στο πλαίσιο του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, που συνυπογράψαμε στις 15/12/2021, οι σύγχρονοι και πλήρως εξοπλισμένοι χώροι του ξενοδοχείου, που χρησιμοποιούμε ως εργαστήρια του ΙΕΚ, έχουν βοηθήσει τα μέγιστα και συμβάλλουν στην άρτια και ποιοτική επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση των σπουδαστών μας!!

Αξίζει να τονιστεί ότι το Δημόσιο ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ είναι το μοναδικό Δ.ΙΕΚ της Ελλάδας που χρησιμοποιεί χωρίς κόστος ως βασικούς εργαστηριακούς χώρους για τη διεξαγωγή των εργαστηριακών μαθημάτων 2 Ειδικοτήτων "ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ CHEF" και "ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ" την κουζίνα και τους χώρους ενός μεγάλου σύγχρονου Ξενοδοχείου 5 ΑΣΤΕΡΩΝ !!!

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel