Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Δημόσιο ΙΕΚ Λήμνου έκοψε την βασιλόπιτα του (photos)

the roots web banners 06

Το Δημόσιο ΙΕΚ Λήμνου έκοψε την βασιλόπιτα του (photos)
21.01.2023 | 18:57

Το Δημόσιο ΙΕΚ Λήμνου έκοψε την βασιλόπιτα του (photos)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Την Παρασκευή 20/1/2023 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Δημόσιου ΙΕΚ Λήμνου παρουσία της Διοίκησης, των Εκπαιδευτών και των Σπουδαστών του ΙΕΚ !!

Η Διευθύντρια του ΙΕΚ κα Ιουλία Λυγδά ευχήθηκε σε όλους τους εκπαιδευτές και σπουδαστές του ΙΕΚ  καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και επιτυχίες στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία και τους ευχαρίστησε για την όμορφη συνεργασία τους!!

Δύο οι τυχεροί φέτος, που κέρδισαν τα 2 φλουριά !! 

Από το διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό το φλουρί έπεσε στη Διευθύντρια του ΙΕΚ, η οποία πήρε δώρο ένα Smartwatch ρολόι!

Από τους σπουδαστές το φλουρί έπεσε στη σπουδάστρια της Νοσηλευτικής Α εξαμήνου Αγγελική Ντίνου, η οποία πήρε δώρο ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 220 ευρω!

Το ΙΕΚ ευχαριστεί θερμά :

☆ την εταιρεία ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. τον κ. Κρυσταλλά Απόστολο, τον κ. Φυλλαδίτη Γιώργο, τον κ. Φυλλαδίτη Άγγελο, καθώς και την κα Πετρίδου Κατερίνα, η οποία είναι και Εκπαιδεύτρια του ΙΕΚ μας, για την ευγενική Χορηγία τους: τα 2 δώρα για τους τυχερούς που κέρδισαν φλουρί και τα αναψυκτικά, χυμούς και νερά που πρόσφεραν για τον μπουφέ της χθεσινής μας εκδήλωσης!!

☆ την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λήμνου και τον Διευθυντή κ. Κράσσο Δημήτρη για την ευγενική προσφορά των κρασιών της εκδήλωσης!!

☆ τον Εκπαιδευτή μας chef κ. Κελεμένη Ηλία και τους σπουδαστές του Τμήματος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης Γ εξαμήνου του ΙΕΚ, για τις ωραίες, νοστιμότατες βασιλόπιτες, που παρασκεύασαν!!

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, χαρές και δύναμη!!!

Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!!

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel