Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στη Βουλή το θέμα του Νοσοκομείου Λήμνου
achilladelis
Στη Βουλή το θέμα του Νοσοκομείου Λήμνου
25.01.2023 | 10:00

Στη Βουλή το θέμα του Νοσοκομείου Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Να προσληφθεί άμεσα ο αναγκαίος αριθμός μόνιμων αναισθησιολόγων και χειρουργών, έτσι ώστε να λειτουργήσει πλήρως και με ασφάλεια η χειρουργική κλινική, και να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες του νοσοκομείου σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό με μόνιμες πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης προσλήψεις ζήτησε η βουλευτής του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του ΚΚΕ στη Βουλή.

Επίσης, σημείωσε ότι δεν πρέπει να απολυθούν αλλά να μονιμοποιηθούν οι επικουρικοί και οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο. 

Η Μαρία Κομνηνάκα τόνισε πως το νοσοκομείου της Λήμνου έμεινα για πάνω από 20 μέρες χωρίς αναισθησιολόγο που πήρα αναρρωτική και πρέπει να χειρουργηθεί και πρόσθεσε ότι και όταν επιστρέψει είναι αδύνατο να καλυφθούν οι ανάγκες του νοσοκομείου με έναν μόνο αναισθησιολόγο!

Στην απάντησή της η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα υποστήριξε ότι το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι αυτό του αναισθησιολόγου που είναι πανελλαδικό πρόβλημα και ότι το νοσοκομείο Λήμνου «έχει προσωπικό»! Για το θέμα των αναισθησιολόγων είπε ότι θα λυθεί στα επόμενα δύο με τρία χρόνια.

Στη δευτερολογία της η Μαρία Κομνηνάκα αναρωτήθηκε πως μπορεί αν λειτουργήσει ένα νοσοκομείο όταν έχει μόνο ένα παθολόγο, ένα αναισθησιολόγο και ένα χειρουργό! Μάλιστα ανέφερε ότι η διορισμένη από την κυβέρνηση διοίκηση του νοσοκομείου έχει ζητήσει την αύξηση των οργανικών θέσεων και η κυβέρνηση έχει απορρίψει τι αίτημα.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018