Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Νάσος Πατρώνιας και Αποστόλης Κουτσογιάννης «κατεβαίνουν» με τον Κώστα Μουτζούρη

banner roots

Νάσος Πατρώνιας και Αποστόλης Κουτσογιάννης «κατεβαίνουν» με τον Κώστα Μουτζούρη
26.01.2023 | 13:17

Νάσος Πατρώνιας και Αποστόλης Κουτσογιάννης «κατεβαίνουν» με τον Κώστα Μουτζούρη

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Τους δυο από τους υποψηφίους του, για την Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου γνωστοποίησε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης.

DSC00003

Όπως ανέφερε ο κ. Μουτζούρης, μαζί του στις επερχόμενες εκλογές θα βρεθούν ως υποψήφιοι οι Νάσος Πατρώνιας και Αποστόλης Κουτσουγιάννης. Επίσης ανέφερε ότι το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσει άλλα δυο ονόματα «βόμβες» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο νυν Έπαρχος δεν θέλησε να απαντήσει για το αν θα είναι ξανά υποψήφιος, ενώ ο κ. Μουτζούρης, μέσα από το λόγο του, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι μαζί του υποψήφιος και ο Νικόλας Αναγνωστόπουλος.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα, ο κ. Μουτζούρης αναφέρθηκε στις συναντήσεις που είχε στα χωριά της Λήμνου αλλά και στα έργα που αναμένεται να έχουμε κάποια εξέλιξη το επόμενο διάστημα.

DSC00007

Για τον αναδασμό της Ατσικής, ανέφερε ότι υπήρξαν τελικά 6 ενδιαφερόμενοι που κατέθεσαν προσφορές για να αναλάβουν τη μελέτη και δεσμεύτηκε για ακόμα μια φορά ότι η Περιφέρεια θα προσφέρει ότι χρειαστεί για να ολοκληρωθεί το έργο.

DSC00009

Το λόγο στη συνέχεια πήραν οι Αντιπεριφερειάρχες κύροι Κουφέλος και Αλατζάς αλλά και ο Έπαρχος Λήμνου κ. Βλάττας. Όσο για τους δυο υποψήφιους οι οποίοι ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, δεν θέλησαν για την ώρα να κάνουν κάποια δήλωση.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το