Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Βγήκαν οι τελικοί πίνακες υποψήφιων διευθυντών

banner roots

Βγήκαν οι τελικοί πίνακες υποψήφιων διευθυντών
27.01.2023 | 09:43

Βγήκαν οι τελικοί πίνακες υποψήφιων διευθυντών

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Αναρτήθηκαν στις ιστοσελίδες των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι τελικοί πίνακες δεκτών και μη δεκτών υποψηφιοτήτων, μετά την εξέταση των ενστάσεων των υποψήφιων διευθυντών σχολικών μονάδων.

Στη συνέχεια ακολουθεί η εξέταση και η καταμέτρηση των μονάδων στα σχετικά πεδία και κριτήρια που έχουν συμπληρώσει οι υποψήφιοι Διευθυντές σχολείων. Η μοριοδότηση των υποψηφίων πρέπει να έχει τελειώσει μέχρι 27 Φεβρουαρίου.

Σε επόμενο στάδιο, από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου θα κατατεθούν οι ενστάσεις επί των προσωρινών πινάκων μοριοδότησης. Τέλος, από τις 8 έως τις 30 Μαρτίου αναμένονται οι συνεντεύξεις υποψήφιων διευθυντών σχολείων, προκειμένου να γίνει η τελική μοριοδότηση, η έκδοση των τελικών πινάκων, ώστε να μπορούν να επιλέξουν οι επιτυχόντες τα σχολεία προτίμησής τους.

Για το Νομό Λέσβου, σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι διευθυντές διεκδικούν 55 θέσεις για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, ενώ για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση το σύνολο των θέσεων ανέρχεται στις 58, σε Λέσβο, Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο.

Έρχεται η αξιολόγηση

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το επόμενο διάστημα για τη διαμόρφωση του νέου σχολικού τοπίου, καθώς βήμα-βήμα ολοκληρώνονται όλες οι κρίσεις των στελεχών εκπαίδευσης που καλούνται να διαδραματίσουν καίριο ρόλο στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων στην εκπαίδευση και στην αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος, όπως υποστηρίζει το Υπουργείο Παιδείας.

Συγκεκριμένα την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι διαδικασίες για την ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, από τους Συμβούλους Εκπαίδευσης, οι οποίοι μάλιστα σήμερα το μεσημέρι θα παρακολουθήσουν επιμορφωτικό πρόγραμμα σχετικό με την αξιολόγηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών.

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης επίσης την άλλη εβδομάδα θα τοποθετηθούν σε Γ’ και Δ’ Περιφερειακά Συμβούλια. Η τοποθέτηση των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, δεδομένου ότι οι ίδιοι σε συνεργασία με τους Συμβούλους Εκπαίδευσης (πρώην Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου) θα αποτελούν την επιτροπή αξιολόγησης των εκπαιδευτικών των σχολείων.

Πηγή: nealesvou.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel