Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Διήμερο Με Δράσεις Οικολογικού Χαρακτήρα Στο Νησί Του Αγίου Ευστρατίου.

the roots web banners 06

Διήμερο Με Δράσεις Οικολογικού Χαρακτήρα Στο Νησί Του Αγίου Ευστρατίου.
29.01.2023 | 12:17

Διήμερο Με Δράσεις Οικολογικού Χαρακτήρα Στο Νησί Του Αγίου Ευστρατίου.

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το νησί του Αγίου Ευστρατίου επισκέφθηκε ο ιδρυτής της εταιρείας COCO-MAT Πολ Ευμορφίδης, όπου σε συνεργασία με την ΜΚΟ οικολόγων ακτιβιστών THE TRIBE IN ACTION προσέφεραν ένα δημιουργικό διήμερο στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του νησιού!

Οι διοργανωτές μοιράστηκαν με τους συμμετέχοντες χρήσιμες πληροφορίες για την ανακύκλωση και την κυκλική οικονομία.

Στη συνέχεια, η θεωρία έγινε πράξη μέσα από την κατασκευή μουσικών οργάνων, παιχνιδιών και χρηστικών αντικειμένων, όπως ποτήρια και κουτάλια, από καλάμια και αλλά ντόπια υλικά, την ανακατασκευή ενός ποδηλάτου από τα σκουπίδια και τη φύτευση 30  ελαιοδένδρων!

Προσφέρθηκαν υπέροχα οικολογικά δώρα στη σχολική κοινότητα, ανάμεσα στα οποία και σχολικά είδη φτιαγμένα από τα καμμένα της Εύβοιας, και ένα ξύλινο ποδήλατο στο Δήμο Αγίου Ευστρατίου!

«Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλη την ομάδα για την προσφορά τους, την υπέροχη ενέργεια που μετέφεραν σε όλους μας και την μοναδική ευκαιρία που δόθηκε στα παιδιά μας να συμμετάσχουν ενεργά και με τεράστιο ενθουσιασμό σε αυτή την πρωτότυπη και δημιουργική δράση!», καταλήγει ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου στην ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel