Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για το νομό Λέσβου
Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για το νομό Λέσβου
30.01.2023 | 09:13

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για το νομό Λέσβου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το ψηφοδέλτιο της Λέσβου για τις βουλευτικές εκλογές, όπως και όλων των νομών της χώρας, παρουσιάστηκε την Κυριακή κατά τη συνεδρίαση της διευρυμένης Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ στο Divani Caravel. Εκτός από τα δυο μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος τη Βάσω Χοχλακα και τον Γιώργο Πετρέλλη, υποψήφιοι θα είναι επίσης πρώην Δημαρχος Πλωμαρίου, δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Μαμάκος και ο πρώην δήμαρχος Πολιχνίτου, γιατρός Παναγιώτης Παρασκευαίδης. Το ψηφοδέλτιο συμπληρώνει από τη Λήμνο η Μάγδα Τούφου.

Δεν επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν τον πρώην Υπουργό Νίκο Σηφουνάκη να είναι ξανά υποψήφιος. Εκτός ψηφοδελτίου έμειναν Παναγιώτης Ζαφειρίου και Κώστας Κατσαρός που είχαν δηλώσει ενδιαφέρον να είναι υποψήφιοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υποψήφιοι που επιλέγησαν για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ενημερώθηκαν μια μέρα πριν προκειμένου να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση της Κ.Ε. στην Αθήνα όπου και έγινε η παρουσίαση των ψηφοδελτίων.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018