Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου για την επίσκεψη Μουτζούρη στη Λήμνο

the roots web banners 06

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου για την επίσκεψη Μουτζούρη στη Λήμνο
30.01.2023 | 09:55

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου για την επίσκεψη Μουτζούρη στη Λήμνο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στη Λήμνο βρέθηκε ο Περιφερειάρχης κ. Κων/νος Μουτζούρης σε προγραμματισμένη επίσκεψη, συνοδευόμενος από τον Γεωγραφικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Πανάγο Μ. Κουφέλο και τον Εκτελεστικό Γραμματέα κ. Απόστολο Αλατζά

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του συναντήθηκε με υπηρεσιακούς παράγοντες και φορείς, πραγματοποίησε επισκέψεις σε χωριά, συνομίλησε με τους κατοίκους, ενώ παρευρέθηκε και στην κοπή πίτας της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου.

Συγκεκριμένα συναντήθηκε με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Σαρδών, Παναγιάς, Ατσικής, Κοντοπουλίου, Πλάκας, Θάνους και Δάφνης, συμμετείχε σε συγκεντρώσεις αγροτών και κτηνοτρόφων σε Ατσική και Κοντοπούλι ακούγοντας τις προτάσεις για τα νέα σχέδια βελτίωσης .Συναντήθηκε επίσης και με τον πρόεδρο του Πανεπιστημιακού τμήματος Λήμνου κ.Κων/νο Γκατζιώνη.

Επισκέφθηκε το Γηροκομείο Λήμνου δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από τη οργάνωση της Δομής, το πολυβραβευμένο Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου συγχαίροντας την Διευθύντρια και το διδακτικό Προσωπικό του σχολείου για το εξαιρετικό τους έργο,   το Παλλημνιακό Ταμείο στις εγκαταστάσεις του και άκουσε την Πρόεδρο κ. Σακαρίκου για τα τρέχοντα θέματα του Ταμείου.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου παρουσία του εκπροσώπου του Σεβασμιωτάτου, Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη Κύριλλου Αλεξανδρόπουλου, του Διοικητής της 88 ΣΔΙ, του Διοικητή της Αστυνομίας, της Πύροσβεστικής ,του Λιμενάρχη, περιφερειακών Συμβούλων και υπαλλήλων της Π.Ε.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης βραβεύτηκε από τον Περιφερειάρχη η Λημνιά αθλήτρια Φωτεινή Τρυφερή για τη συμμετοχή της στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου κορασίδων Κ15.

Την ίδια ημέρα έγινε και η παράδοση ενός οχήματος από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου για την εξυπηρέτηση των υπηρεσιακών αναγκών της.

Κατά την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο Περιφερειάρχης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το