Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του
Το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του
31.01.2023 | 18:28

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λήμνου-Αγίου Ευστρατίου, πραγματοποίησε το Σάββατο (28/1) εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου GrandPatelli στη Μύρινα Λήμνου.

9A6D18FE 1676 4B7A 96DE 262C0486AB50
Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Κύριλλος Αλεξανδρόπουλος, εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, ο 'Επαρχος Λήμνου κ. Βλάτας Άγγελος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ευάγγελος Χριστοφιδέλλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μοσχάκης Νικόλαος και Ποντίκας Γιάννης, ο Διοικητής της 88ΣΔΙ-ΛΗΜΝΟΣ Ταξίαρχος κ. Τακόπουλος Κωνσταντίνος, ο Επιτελάρχης της 88 ΣΔΙ κ. Γεώργιος Τούτουζας, ο Πρόεδρος του ΟΕΠΑ κ.ΝικόλαοςΜαρινάκης, ο Πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α. κ. Μουστάκας Παναγιώτης, του Δήμου Λήμνου, η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Λήμνου κ. ΘελίναΦιλίππου,Εκπρόσωποι Φορέων και Οργανισμών, η Εκπαιδεύτρια του Τομέα Υγείας του Ε.Ε.Σ. του νέου Τμήματος Εθελοντών, κ. Τσάτα Κατερίνα, τα μέλη και οι Εθελοντές του ΕΕΣ, παλιοί και νέοι, φίλοι και προσκαλεσμένοι.

EF3C8087 3220 4E29 951D FD400223DCFC

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λήμνου-Αγίου Ευστρατίου, κ. Αχιλλαδέλης Δημήτριος, στην ομιλία του αναφέρθηκε στην Αναγέννηση και το Κοινωνικό Έργο προσφοράς του ΕΕΣ, με την επίσημη αναγνώριση και από την ΔΟΕΣ, υπό την Προεδρία του Dr. Αντωνίου Αυγερινού, στις τρέχουσες δράσεις προσφοράς αλλά και στις δράσεις που πραγματοποίησε το Περιφερειακό Τμήμα το προηγούμενο έτος.

6B786002 6F44 41C9 BAA2 A5EC8FDDA874

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τους συνεργάτες στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αλλά και τους Εθελοντές που αποτελούν την δύναμή του ΕΕΣ, με την προσφορά τους. Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ δόθηκε σε εκείνους τους ανθρώπους που διαχρονικά αποτελούν τους συνεργάτες μας στο κοινωνικό έργο που επιτελεί ο Ε.Ε.Σ.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

seajets superRunner

 

youtube channel