Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Παρακολουθήστε την 4η Συνάντηση Ακαδημίας Γονέων: «Παιδιά, έφηβοι & διαδίκτυο»

the roots web banners 06

Παρακολουθήστε την 4η Συνάντηση Ακαδημίας Γονέων: «Παιδιά, έφηβοι & διαδίκτυο»
03.02.2023 | 17:46

Παρακολουθήστε την 4η Συνάντηση Ακαδημίας Γονέων: «Παιδιά, έφηβοι & διαδίκτυο»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Π.Ο.Υ. σας καλεί να παρακολουθήσετε τον φετινό κύκλο των Ακαδημιών Γονέων "Από το Α έως το Ω",  που πραγματοποιείται για 8η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού». 

Το ανωτέρω πρόγραμμα περιλαμβάνει 4-8 (τέσσερις-οκτώ) δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 από Νοέμβριο έως Μάϊο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.

Στην 4η Συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:15 με το πολύ επίκαιρο θέμα «Παιδιά, έφηβοι και διαδίκτυο»

Θα μιλήσει η κ. Βασιλική Μπούμπα Ψυχολόγος MSc ΠΜΣ «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας», Επιστ. Συνεργάτης Πρόγραμμα Κατάρτισης Υπουργείου Υγείας “Παιδιά και έφηβοι στις ημέρες Covid-19”, Υποψήφια Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ. 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel