Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Λήμνος ανάμεσα στις υποψήφιες πόλεις για τα F-4 ανδρών και γυναικών στο volley

banner roots

Η Λήμνος ανάμεσα στις υποψήφιες πόλεις για τα F-4 ανδρών και γυναικών στο volley
05.02.2023 | 13:45

Η Λήμνος ανάμεσα στις υποψήφιες πόλεις για τα F-4 ανδρών και γυναικών στο volley

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Διεξήχθησαν την Πέμπτη οι κληρώσεις για τα προημιτελικά των Κυπέλλων ανδρών και γυναικών στο βόλεϊ, με τις Καλαμάτα, Άρτα, Λήμνος και Κατερίνη να είναι οι πόλεις που έχουν θέσει υποψηφιότητα για τα Final-4.

Ένα βήμα πριν τα final-4 σε άνδρες και γυναίκες έχει φτάσει το Κύπελλο και όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή η συζήτηση που κυριαρχεί είναι το σε ποιες πόλεις θα διεξαχθούν οι αγώνες. Σε άνδρες μετά την κλήρωση της Πέμπτης δεν είναι καθόλου απίθανο να έχουμε ένα Final-4 με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό (οι Πειραιώτες έχουν το πιο δύσκολο έργο κόντρα σε Φοίνικα στη Σύρο, αλλά είναι το φαβορί) και Μίλωνα. Ενώ στις γυναίκες μετά την σημερινή κλήρωση δεν είναι καθόλου απίθανο να έχουμε ένα Final-4 με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Μιλάμε δηλαδή για δύο τελικές φάσεις στις οποίες θα συμμετάσχουν οι μεγαλύτεροι σύλλογοι της χώρας, με το ενδιαφέρον να είναι τεράστιο.

Ενδιαφέρον που έχουν και οι πόλεις αναφορικά με την διοργάνωση των Final-4, καθώς μια τέτοια διοργάνωση είναι και μια εξαιρετική διαφήμιση, την στιγμή μάλιστα που ουσιαστικά βρισκόμαστε και σε προεκλογική περίοδο. Μέχρι τώρα υποψηφιότητα για τις διοργανώσεις σε άνδρες και γυναίκες έχουν θέσει οι Καλαμάτα, Άρτα, Λήμνος και Κατερίνη. Ακόμα οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί, αν και οι δύο πρώτες δείχνουν να είναι ελάχιστα πιο μπροστά για τους άνδρες και τις γυναίκες αντίστοιχα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα περιμένει η ΕΟΠΕ και άλλες υποψηφιότητες προκειμένου να πάρει τις τελικές αποφάσεις για το ποια πόλη θα φιλοξενήσει το Final-4 ανδρών και ποια των γυναικών.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel