Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το έκαναν το «θαύμα» τους οι Ατσικώτες | Εντυπωσίασε το καρναβάλι τους (video)

banner roots

Το έκαναν το «θαύμα» τους οι Ατσικώτες | Εντυπωσίασε το καρναβάλι τους (video)
27.02.2023 | 10:08

Το έκαναν το «θαύμα» τους οι Ατσικώτες | Εντυπωσίασε το καρναβάλι τους (video)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Μετά από τρία χρόνια, το καρναβάλι της Ατσικής επέστρεψε και χάρισε απλόχερα γέλιο στους όσους βρέθηκαν στη όμορφη πλατεία του χωρίου.

Το show, γιατί περί show επρόκειτο αυτό που ετοίμασαν και παρουσίασαν οι νέοι του χωριού σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Άγιος Ερμόλαος, ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του Προέδρου Γιώργου Κομάκη.

Αμέσως μετά, η βασίλισσα του καρναβαλιού έκανε την εμφάνιση της και… μαζί με τη δούλα της προλόγισαν τα άρματα της παρέλασης, η οποία ήταν εντυπωσιακή, ευφάνταστη και δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο. Όλα τα πρόσωπα που απασχολήσαν την κοινή γνώμη με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ήταν στην παρέλαση. Πολιτική, διαπλοκή, ενεργειακή κρίση, παρακολουθήσεις, διεθνή αλλά και show biz σχολιάστηκαν με χιούμορ.

Δεν έλειψαν βέβαια και τα καυστικά σχόλια τόσο για τα επεισόδια μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων Ηρακλή – Κεραυνού όσο και για τον πόλεμο που εδώ κι ένα χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ουκρανία.

Μετά την παρέλαση, σειρά είχαν τα θεατρικά σκετς με το Ρουκ Ζουκ, τη Ζέτα αλλά και τους παίχτες των δυο ομάδων να δίνουν το δικό τους στίγμα και φυσικά οι γιαγιάδες που και φέτος ανέβηκαν στη σκηνή και ήταν απολαυστικές.

Και του χρόνου λοιπόν!

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το