Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ποδαρικό με διαρρήξεις στη Λήμνο

the roots web banners 06

Ποδαρικό με διαρρήξεις στη Λήμνο
02.01.2014 | 10:22

Ποδαρικό με διαρρήξεις στη Λήμνο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Μόνο με το δεξί δεν μπήκε η νέα χρονιά, για 2 Ρoμά από την Πελοπόννησο, οι οποίοι συνελήφθησαν από άντρες του Αστυνομικό Τμήματος Λήμνου, την ώρα που προσπαθούσαν να αφαιρέσουν ηλεκτρικό εξοπλισμό, προκειμένου να μεταπωλήσουν τα κομμάτια χαλκού, από το ξενοδοχείο «Ακτή Μύρινα».

Ήταν λίγο μετά της 11 το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς, όταν ο φύλακας  του ξενοδοχείου αντιλήφθηκε ότι στο χώρο του συγκροτήματος, από την μεριά που βρίσκεται το λιμανάκι του Ανδρωνίου, υπήρχε άγνωστο όχημα με καρότσα (αγροτικό).

Άμεσα ‘ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα και είκοσι λεπτά μετά την έλευση του νέου χρόνου, οι 2 Ρoμά εντοπίστηκαν σε μπαγκαλόουζ του ξενοδοχείου εν ώρα δράσης.

Μετά από έρευνα εντοπίστηκαν 6 κομμάτια χαλκού αλλά και πολλά υλικά που βοηθούσαν του δράστες να πραγματοποιούν διαρρήξεις.

Τελικά, οι δράστες μετά την σύλληψη τους, αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα αφού δεν υπήρχε πλοίο για να μεταφερθούν στη Μυτιλήνη, εντός 48 ωρών όπως ορίζει η διαδικασία του αυτοφώρου.

Update 

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, χθες (01-01-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Μύρινα της Λήμνου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μύρινας, δύο ημεδαποί ηλικίας 37 και 50 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα, ο 37χρονος και ο 50χρονος, εντοπίστηκαν  από τους αστυνομικούς τη στιγμή που επιχειρούσαν να αφαιρέσουν καλώδια χαλκού, από αποθήκη ξενοδοχειακού συγκροτήματος, στην οποία μπήκαν, παραβιάζοντας με βαριοπούλα την είσοδό της.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω διαρρηκτικά εργαλεία:

·      1 βαριοπούλα

·      1 σιδηροπρίονο

·      3 πένσες

·      διάφορα κατσαβίδια

·      2 φακοί

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το