Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πρώτη διαδικτυακή Γενική Συνέλευση της ΠΦΠΟ
Πρώτη διαδικτυακή Γενική Συνέλευση της ΠΦΠΟ
06.03.2023 | 13:02

Πρώτη διαδικτυακή Γενική Συνέλευση της ΠΦΠΟ

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η πρώτη διαδικτυακή Γενική Συνέλευση της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, μετά την εκλογή της Λημνιάς Άννας Τοσούνογλου ως Προέδρου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Μαρτίου στις 21.00 με πολύ μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία.

Η σχετική ανακοίνωση επισημαίνει:

Καλωσορίσαμε την είσοδο πολλών νέων συλλόγων στην ΠΦΠΟ ,αλλά και την εκ νέου ενεργοποίηση παλιών και έμπειρων συναγωνιστών του φιλοζωικού κινήματος.
Σκιά στην όλη διοργάνωση η ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών, για την οποία τόσο οι Σύλλογοι – μέλη όσο και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας εκφράζουν την μεγάλη τους θλίψη και αγανάκτηση, καθώς και την αμέριστη συμπαράσταση στους συγγενείς των θυμάτων και στους τραυματίες.

oloi omospo

Η Ομοσπονδία προχωρά μπροστά, εκσυγχρονίζεται αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, με δημοκρατικές διαδικασίες, σεβασμό σε όλες τις απόψεις και με μόνο στόχο την προστασία και προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων & την προστασία του περιβάλλοντος, πάντα υπερκομματικά αλλά και μακριά από προσωπικές πρακτικές ή άλλου είδους εμπάθειες.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018