Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Παράδειγμα προς μίμηση το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου | Νέες βραβεύσεις σε Πανελλήνιους Αγώνες (photos)

banner roots

Παράδειγμα προς μίμηση το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου | Νέες βραβεύσεις σε Πανελλήνιους Αγώνες (photos)
06.03.2023 | 18:37

Παράδειγμα προς μίμηση το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου | Νέες βραβεύσεις σε Πανελλήνιους Αγώνες (photos)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Το γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου είναι ένα από τα σχολεία της Λήμνου που κάνουν εξαιρετική δουλειά σε ό,τι αφορά την εξωστρέφεια του, στη συμμετοχή των μαθητών του σε εκδηλώσεις που ακονίζουν δεξιότητες, στην ανταπόκριση εκπαιδευτικών και μαθητών σε προκλήσεις που διδάσκουν και εκπαιδεύουν έξω και μακριά από κλειστές αίθουσες.

Αυτή τη φορά καταγράφουμε τη συμμετοχή του σχολείου στους 9ους Πανελλήνιους Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες «Αγώνες Τέχνης» που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη επιβραβεύτηκε για ακόμη μία χρονιά. Τα έργα των μαθητών του γυμνασίου Λιβαδοχωρίου  ομαδικά και ατομικά απέσπασαν συνολικά έξι (6) βραβεία. 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΕΑΤΡΟ 

1ο Πανελλήνιο Βραβείο με τη θεατρική παράσταση «Ελένη» του Ευριπίδη.

1ο Πανελλήνιο Βραβείο Θεατρικής Αγωγής

2ο Πανελλήνιο Βραβείο Ομαδικότητας

Βραβείο Αυθεντικότητας

Στη Θεατρική  μας Ομάδα συμμετέχουν από τη Γ΄ τάξη η Ασπασία Χαβιά από την Β΄ τάξη Χαρίκλεια Μεργιά, Αδαμαντία Κονταρή, Γιοβάνα Μήλε, Αντώνης Μιχάκης και Ελένη Καλογιάννη (Α΄ τάξη ΕΠΑΛ Μύρινας), Ελευθερία Λιγδαρά (Α΄ τάξη ΓΕΛ Μούδρου). 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

3ο Πανελλήνιο Βραβείο στη μαθήτρια της Β΄ τάξης Αθανασία Μανωλακούδη

Βραβείο Κοινού στη μαθήτρια της Γ΄ τάξης Ειρήνη Βαφειάδη

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου με ανακοίνωσή της ευχαριστεί «τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη για την άψογη συνεργασία και άρτια διοργάνωση αυτής της γιορτής τέχνης και πολιτισμού.

Επίσης, θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε στον Δήμαρχο Λήμνου, κ. Δημήτρη Μαρινάκη, τις Εταιρείες Seajets και Blue Star Ferries καθώς και την οικογένεια Χαλαμανδάρη για την διευκόλυνση της μετακίνησης των μαθητών και την υποστήριξή τους προς το σχολείο μας. 

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τους γονείς όλων των μαθητών οι οποίοι συμμετείχαν στον Διαγωνισμό για την στήριξη που μας παρείχαν σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας και της υλοποίησης της μαθητικής δράσης. 

Τα εύσημα κερδίζουν, όπως πάντα, όλοι οι συμμετέχοντες μαθητές για την προσπάθειά τους, τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, την ομαδικότητα και τη διάθεσή τους να εκφραστούν καλλιτεχνικά.

 Για όσους και όσες ξεχώρισαν σε αυτόν τον Διαγωνισμό αξίζει από ολόκληρη τη σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ που έρχεται να προστεθεί στο Βραβείο που επάξια απέκτησαν στο πλαίσιο της συγκεκριμένη απαιτητικής  πανελλήνιας διαγωνιστικής διοργάνωσης».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη θεατρική μας παράσταση στους «Αγώνες Τέχνης» στην ιστοσελίδα: www.livemedia.gr/video/484153


 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το