Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Εκδήλωση της ΤΕ Λήμνου του ΚΚΕ: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για ασφαλή Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και υποδομές»
Εκδήλωση της ΤΕ Λήμνου του ΚΚΕ: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για ασφαλή Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και υποδομές»
12.03.2023 | 11:59

Εκδήλωση της ΤΕ Λήμνου του ΚΚΕ: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για ασφαλή Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και υποδομές»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η Τομεακή Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ προσκαλεί σε εκδήλωση την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 7 μ.μ. στο παλιό σχολείο Κάσπακα με θέμα «οι θέσεις του ΚΚΕ για ασφαλή Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και υποδομές».

Θα μιλήσει η Μαρία Κομνηνάκα βουλευτής του ΚΚΕ, νομού Λέσβου.

Το έγκλημα στα Τέμπη έδειξε τις ευθύνες όλων των κυβερνήσεων που, πιστές στους νόμους του κέρδους του καπιταλισμού, προχώρησαν στη διάσπαση και ιδιωτικοποίηση των σιδηροδρόμων, αγνοώντας τις δραματικές προειδοποιήσεις τόσο των εργαζομένων σιδηροδρομικών, όσο και των βουλευτών του ΚΚΕ.

Στην ίδια μοίρα βρίσκονται και τα άλλα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αλλά και οι υποδομές σε Υγεία και Παιδεία, με αποτέλεσμα να μετράμε συχνά πυκνά θύματα στο βωμό του κέρδους των επενδυτών.

Στον αντίποδα είναι οι θέσεις του ΚΚΕ για Ενιαίο Φορέα Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία και Παιδεία, για μέτρα αντισεισμικής, αντιπυρικής, αντιπλημμυρικής προστασίας, με την εργατική τάξη και τον λαό στην εξουσία.

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018