Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μαγδαληνή Τούφου για την έλλειψη αναισθησιολόγου στο νοσοκομείο Λήμνου: «Σας προειδοποιούμε, μην τύχει η στραβή στη βάρδια σας!»

banner roots

Μαγδαληνή Τούφου για την έλλειψη αναισθησιολόγου στο νοσοκομείο Λήμνου: «Σας προειδοποιούμε, μην τύχει η στραβή στη βάρδια σας!»
18.03.2023 | 12:40

Μαγδαληνή Τούφου για την έλλειψη αναισθησιολόγου στο νοσοκομείο Λήμνου: «Σας προειδοποιούμε, μην τύχει η στραβή στη βάρδια σας!»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Το συχνό φαινόμενο πια, να μένει ακάλυπτο το νοσοκομείο του νησιού από τις υπηρεσίες αναισθησιολόγου ιατρού, σχολιάστε με δήλωσή της η Μαγδαληνή Τούφου, υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Ν. Λέσβου:

Το πολυδιαφημισμένο επιτελικό κράτος της κυβέρνησης της Ν.Δ συνεχίζει να καταρρέει με πάταγο.

Χωρίς αναισθησιολόγο για πολλοστή φορά μένει το Νοσοκομείο της Λήμνου, που όλο το προηγούμενο διάστημα καλυπτόταν με περιστασιακές μετακινήσεις γιατρών από άλλα νοσοκομεία ή απλά δεν καλυπτόταν καθόλου .

Μέσα στην φορτισμένη ατμόσφαιρα της θλίψης για τον χαμό τόσων αθώων , που προκλήθηκε από την αδυναμία της κυβέρνησης να προστατεύσει τις ζωές τους, όλο και πιο πολύ αποδεικνύεται ότι αυτή η κατάσταση της διαρκούς υποτίμησης της ανθρώπινης ζωής επικρατεί σε όλους τους ευαίσθητους τομείς.

Στην δημόσια υγεία, ακόμα περισσότερο !

Στην δημόσια υγεία μάλιστα, στις ακριτικές περιοχές και στα νησιά μας, έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Κανένα αίσθημα ασφάλειας δεν υπάρχει για τους ακρίτες νησιώτες και καμιά κυβερνητική ενέργεια δεν το δημιουργεί!

Το σχέδιο για την διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Άραγε, δε γνώριζαν ότι η υπηρεσία του μετακινούμενου γιατρού ολοκληρώνεται; Ποιος έχει την ευθύνη και ποιος τολμά να την αναλάβει με ειλικρίνεια, χωρίς δικαιολογίες, που δεν υπάρχει αδιάλειπτη αναισθησιολογική κάλυψη του νησιού;

Τι ενέργειες έγιναν για την αποφυγή του κενού; Πόσο θα διαρκέσει; Πόσο θα πορευόμαστε με αεροδιακομιδές ασθενών με το παραμικρό;

Τους προειδοποιούμε:  «ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ Η ΣΤΡΑΒΗ ΣΤΗ ΒΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το