Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο αθλητής της ΑΕΛ Σάκης Κυριάκος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημι-Μαραθωνίου στην Αθήνα | Μουχτή, Κατσιγιανόπουλος, Καβαλέρου στους επιλεγμένους του ΣΕΓΑΣ
Ο αθλητής της ΑΕΛ Σάκης Κυριάκος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημι-Μαραθωνίου στην Αθήνα | Μουχτή, Κατσιγιανόπουλος, Καβαλέρου στους επιλεγμένους του ΣΕΓΑΣ
18.03.2023 | 17:02

Ο αθλητής της ΑΕΛ Σάκης Κυριάκος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημι-Μαραθωνίου στην Αθήνα | Μουχτή, Κατσιγιανόπουλος, Καβαλέρου στους επιλεγμένους του ΣΕΓΑΣ

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Διαβάζουμε τα καλά νέα για το Τμήμα Στίβου της ΑΕΛ, σε ανάρτηση της ομάδας σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης:

"Με την συμμετοχή του αθλητή μας, Σάκη Κυριάκο στο αυριανό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημι-Μαραθωνίου στην Αθήνα ξεκινάνε οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις για το 2023!!!

ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ Σάκη!!!

Καλά νέα από τον ΣΕΓΑΣ!!!

Στους επιλεγμένους αθλητές του ΣΕΓΑΣ για το πρόγραμμα ''Γυμνάζομαι με τους καλύτερους"!!!

Δήμητρα Μουχτή-Θάνος Κατσιγιανόπουλος-Θεοδοσία Καβαλέρου!!!

Θα ακολουθήσουνε σύντομα περισσότεροι!!!

 O ΣΕΓΑΣ κάνοντας το επόμενο βήμα στο πλαίσιο στήριξης της ομάδας «Επιλεγμένοι Αθλητές- Αθλήτριες ΕΑΣ», υλοποιεί από φέτος ένα νέο πρόγραμμα με τίτλο «Γυμνάζομαι με τους καλύτερους».

Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται αρχικά 729 αθλητές – αθλήτριες, 15 – 17 ετών (έτος γεν. 2006 – 07 – 08).

Βασικός στόχος της επιλογής, είναι η συνέχεια από πέρυσι της καταγραφής και παρακολούθησης της προπονητικής πορείας και αγωνιστικής εξέλιξης των νέων αθλητών – αθλητριών και η συμμετοχή από φέτος σε κοινές προπονητικές συγκεντρώσεις με τους αρμόδιους επιτελικούς τεχνικούς της Ομοσπονδίας μας, στο πλαίσιο του νέου αυτού προγράμματος του ΣΕΓΑΣ «Γυμνάζομαι με τους καλύτερους». Κατά την υλοποίηση του προγράμματος θα πραγματοποιείται και ενημέρωση από την επιτροπή επιμόρφωσης της Ομοσπονδίας.

Οι αρχικές επιλογές έγιναν μέσα από τη λειτουργία της κάθετης τεχνικής δομής του ΣΕΓΑΣ και μετά από συνεργασία των σωματειακών προπονητών, των τεχνικών συμβούλων των ΕΑΣ και των τεχνικών συμβούλων του αναπτυξιακού – σωματειακού αθλητισμού του ΣΕΓΑΣ.

Για την αρχική επιλογή ελήφθησαν υπ’ όψιν εκτός από τις αγωνιστικές επιδόσεις των αθλητών – αθλητριών και οι αντίστοιχες τοπικές συνθήκες των σωματείων, αλλά και η υπάρχουσα υλικοτεχνική υποδομή για την προετοιμασία των αθλητών – αθλητριών.

Η κατηγορία θα είναι ανοιχτή για ένταξη αθλητών και αθλητριών στη διάρκεια της σεζόν, ανάλογα με την αγωνιστική πορεία των νέων αθλητών – αθλητριών, αλλά και μετά τις προτάσεις των επιτελικών τεχνικών μας μέσα από τη διαδικασία των προπονητικών συγκεντρώσεων.

Υπεύθυνοι για την υλοποίηση του προγράμματος των επιλεγμένων αθλητών – τριών είναι οι τεχνικοί σύμβουλοι των ΕΑΣ, με τη συνεργασία και την παρουσία, του συντονιστή αναπτυξιακών εθνικών ομάδων, των συντονιστών των αγωνισμάτων, των τεχνικών συμβούλων του αναπτυξιακού – σωματειακού αθλητισμού και με τη παρουσία – συνεργασία της επιτροπής επιμόρφωσης του ΣΕΓΑΣ".

https://www.segas.gr/epilegmenoi-athlites-eas-kai-programm/

 

 

37FC7E1D AE3E 4B85 89A4 3C54E6B892B8

5BDE6D8D 1A56 45A8 913D 58371E292B38

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

seajets superRunner

 

youtube channel