Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Γιόρτασε ο ιερός Ναός της Ευαγγελίστριας στο Μούδρο παρουσία της Αν. Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα (photos)

banner roots

Γιόρτασε ο ιερός Ναός της Ευαγγελίστριας στο Μούδρο παρουσία της Αν. Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα (photos)
24.03.2023 | 23:28

Γιόρτασε ο ιερός Ναός της Ευαγγελίστριας στο Μούδρο παρουσία της Αν. Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα (photos)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Γιορτάζει και πανηγύρισε απόψε, ο ιερός Ναός της Ευαγγελιστρίας στο Μούδρο, αυτή η πανέμορφη και επιβλητική εκκλησία!

Νωρίτερα σήμερα, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε, αρχιερατική Θεία Λειτουργία, την οποία τέλεσε ο Μητροπολίτης Λήμνου & Αγίου Ευστράτιου κ. Ιερόθεος, με αφορμή την μεγάλη εορτή για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό, παρουσία της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα.

Ακολούθησε η περιφορά της εικόνας στους δρόμους του Μούδρου. 

Λίγο αργότερα ο Έπαρχος Λήμνου, Άγγελος Βλάττας Λαμπρινός, ο Δήμαρχος Λήμνου, Δημήτρης Μαρινάκης, καθώς και ο διοικητής του Νοσοκομείου, συζήτησαν με την κ. Γκάγκα τα προβλήματα που ταλανίζουν το νοσοκομείο χρόνια τώρα, κυρίως αυτό που αφορά την έλλειψη ιατρών καθώς και την δυσκολία στελέχωσης των Περιφερειακών Νοσοκομείων.  

Η κ. Γκάγκα για τα τοπικά μας ζητήματα πρότεινε ήδη μερικές λύσεις οι οποίες θα συζητηθούν διεξοδικά αύριο το πρωί στη συνάντηση που θα έχει με τη διοίκηση του Νοσοκομείου. 

Τέλος, η κ. Γκαγκα πριν την έναρξη της αυριανής παρέλασης, θα επισκεφθεί τα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να την συναντήσει!

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel