Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ώρες αγωνίας για πρώην Διοικητή της 130 ΣΜ | Αγνοείται ο 20χρονος γιος του

banner roots

Ώρες αγωνίας για πρώην Διοικητή της 130 ΣΜ | Αγνοείται ο 20χρονος γιος του
26.03.2023 | 18:02

Ώρες αγωνίας για πρώην Διοικητή της 130 ΣΜ | Αγνοείται ο 20χρονος γιος του

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

«Missing Alert» εξέπεμψε το Χαμόγελο του παιδιού τον 20χρονο Βασίλη Τουρβαλή, γιος του πρώην διοικητή της 130 Σμηναρχίας Μάχης, Βαγγέλη Τουρβαλή.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΒΑΛΗ, 20 EΤΩΝ

Στις 21/03/2023, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κάτω Τούμπας Θεσσαλονίκης ο Βασίλειος Τουρβαλής, 20 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Βασίλειου Τουρβαλή σήμερα, 25/03/2023, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Βασίλειος Τουρβαλής έχει ύψος 1.90 μ., είναι αδύνατος, έχει κοντά καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε μια γκρι αθλητική φόρμα, ένα πουλόβερ λαδί και μπλε παπούτσια «PUMA».

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

p1gsccs78antsfe2129jvprbl54

Παρακαλείσθε για τη δημοσίευση του Δελτίου Τύπου.

Σε ενδεχόμενη εύρεση του Βασίλειου Τουρβαλή, θα ενημερωθείτε σχετικά με νέο Δελτίο Τύπου ώστε να αφαιρεθούν άμεσα οι αφίσες από όπου έχουν αναρτηθεί.

Το Missing Alert Hellas συνίσταται στην άμεση, έγκυρη και λεπτομερή ενημέρωση των πολιτών σχετικά με περιστατικό εξαφάνισης ενηλίκου μόλις λίγα λεπτά μετά την ειδοποίηση των Αρχών ή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σχετικά με αυτό. Για να επιτευχθεί αυτό στο Πρόγραμμα συμμετέχει πλήθος φορέων (κρατικών, ιδιωτικών, εθελοντικών) με τον κάθε ένα από αυτούς να επικοινωνεί τα στοιχεία του αγνοούμενου και κάποιες άλλες βασικές πληροφορίες μέσα από τα μέσα που διαθέτει π.χ. τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spots, αναρτήσεις στα socialmedia, αποστολή SMS, ανακοινώσεις στις οθόνες αεροδρομίων κ.λ.π

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ενηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies

Περισσότερες πληροφορίες:

 «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017»

email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.hamogelo.gr/gr/el/eksafanismena-paidia:missing-alert-hellas/  

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel