Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κατά Ματζαβέλα το ΚΚΕ Λήμνου: Το νοσοκομείο παρέμενε και επι ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια κατάσταση»

banner roots

Κατά Ματζαβέλα το ΚΚΕ Λήμνου: Το νοσοκομείο παρέμενε και επι ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια κατάσταση»
29.03.2023 | 15:22

Κατά Ματζαβέλα το ΚΚΕ Λήμνου: Το νοσοκομείο παρέμενε και επι ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια κατάσταση»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σε γραπτό σχόλιο προχώρησε η Τομεακή Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ, με αφορμή την δήλωση του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ματζαβέλα για το νοσοκομείο Λήμνου, μετά την επίσκεψη τη κ. Γκάγκα, υπενθυμίζοντας πως και τότε το υγειονομικό μας ίδρυμα βρισκόταν στην ίδια κατάσταση.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό μας, «βγήκε στα κεραμίδια» με αφορμή τις δηλώσεις της κας Γκάγκα και σε ό, τι αφορά τις τραγικές ελλείψεις ιατρικού προσωπικού και αναισθησιολόγου στο Νοσοκομείο Λήμνου.

Όμως, ο ελληνικός και ο Λημνιακός λαός δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου, θυμούνται τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ενημερώνουμε και υπενθυμίζουμε:
Οι τραγικές ελλείψεις σε μόνιμο ιατρικό και λοιπό προσωπικό ποτέ δεν αντιμετωπίστηκαν ούτε από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ούτε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις συνεχείς κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες των εργαζομένων και κατοίκων του νησιού μας και παρά τις δεκάδες αναφορές και ερωτήσεις των βουλευτών του ΚΚΕ στη βουλή.

Μάλιστα, ο τότε αναπληρωτής υπουργός Υγείας κος Πολάκης, τα παρουσίαζε όλα καλά για το νοσοκομείο του νησιού μας, όπως δηλαδή και η κα Γκάγκα!

Σε απάντησή του σε αναφορά βουλευτών του ΚΚΕ στις 27-9-2018, έλεγε: «Το νοσοκομείο Λήμνου το 2015 βρισκόταν σε κατάσταση κρίσης. Σήμερα, ακόμη και με τις υπάρχουσες ελλείψεις ιατρών, έχει την δυνατότητα να παρέχει τις υπηρεσίες που προβλέπονται από τον Οργανισμό του».

Το νοσοκομείο παρέμενε και τότε με έναν αναισθησιολόγο με όλα τα προβλήματα που αυτό συνεπάγονταν τόσο για τις συνθήκες εργασίας του ίδιου, όσο και για τους κατοίκους του νησιού μας σε περίπτωση που θα έλειπε με αναρρωτική άδεια, καλή ώρα!

Και αυτό γιατί και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ κινείται, είτε ως κυβέρνηση, είτε ως αντιπολίτευση, στις ράγες της πολιτικής της ΕΕ της εμπορευματοποίησης της υγείας, που οδηγεί σε προδιαγεγραμμένα εγκλήματα και στο χώρο της υγείας.

Οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αγροτοκτηνοτρόφοι, ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους και ας συμπορευτούν με το ΚΚΕ, τη μόνη δύναμη που στέκεται στο πλάι τους στους καθημερινούς αγώνες για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους.

Γιατί μόνο ο λαός σώζει το λαό, με ΚΚΕ δυνατό!
Μύρινα 29-3-2023

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel