Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πρόστιμα από το Δήμο Λήμνου σε ιδιοκτήτες που τα κατοικίδια τους μολύνουν κοινόχρηστους χώρους
afoi poriazi
Πρόστιμα από το Δήμο Λήμνου σε ιδιοκτήτες που τα κατοικίδια τους μολύνουν κοινόχρηστους χώρους
15.01.2014 | 10:39

Πρόστιμα από το Δήμο Λήμνου σε ιδιοκτήτες που τα κατοικίδια τους μολύνουν κοινόχρηστους χώρους

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Όλο και πιο συχνά, παρατηρείτε το φαινόμενο, ιδιοκτήτες κατοικίδιων, ιδιαίτερα στην πόλη της Μύρινας, να μην συλλέγουν τα περιττώματα των κατοικιδίων τους, με αποτέλεσμα, την έκδοση της ανακόλουθης ανακοίνωσης απο το Δήμο Λήμνου:

«Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων να μεριμνούν για τον καθαρισμό του περιβάλλοντος από τα περιττώματα του κατοικίδιου τους,  να μην μολύνουν και ρυπαίνουν τους δρόμους, πλατείες, παιδικές χαρές, χώρους πρασίνου κλπ.

Έχει διαπιστωθεί ότι κάποιοι ιδιοκτήτες κατοικίδιων δεν συλλέγουν τα περιττώματα, με αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη ρύπανση των κοινόχρηστων χώρων. H κατάσταση αυτή δημιουργεί προβλήματα στην εικόνα της πόλης μας.

Υποχρέωση των ιδιοκτητών είναι η άμεση απομάκρυνση των περιττωμάτων των κατοικίδιων τους, όταν τα συνοδεύουν σε εξωτερικούς, κοινόχρηστους χώρους.

Σε διαφορετική περίπτωση η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου θα προβεί στην επιβολή προστίμου, σύμφωνα με τον ισχύοντα Κανονισμό Καθαριότητας.

Η προστασία του περιβάλλοντος και η προάσπιση της υγείας είναι υπόθεση όλων μας».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018