Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Τραυματίες με κατάγματα θα περιμένουν να χειρουργηθούν τη Δευτέρα!

banner roots

Λήμνος: Τραυματίες με κατάγματα θα περιμένουν να χειρουργηθούν τη Δευτέρα!
26.05.2023 | 09:30

Λήμνος: Τραυματίες με κατάγματα θα περιμένουν να χειρουργηθούν τη Δευτέρα!

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ανακοίνωση εξέδωσε η Τομεακή Επιτροπή του ΚΚΕ στη Λήμνο με τίτλο «Νέο επεισόδιο με την έλλειψη αναισθησιολόγου στο Νοσοκομείο Λήμνου», με αφορμή το τροχαίο ατύχημα με δυο τραυματίες, οι οποίοι θα περιμένουν ως τη Δευτέρα προκειμένου να χειρουργηθούν!.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Συνεχίζεται η, επικίνδυνη για τη ζωή και την υγεία των κατοίκων του ακριτικού μας νησιού, έλλειψη αναισθησιολόγου στο Νοσοκομείο Λήμνου.

Δύο παιδιά με κατάγματα σήμερα, Πέμπτη, θα περιμένουν μέχρι τη Δευτέρα που αναμένεται, προσωρινός πάλι, αναισθησιολόγος για να εγχειριστούν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υγεία τους μέχρι τότε.

Η κατάσταση είναι τραγική και η πολιτική όλων των μέχρι τώρα κυβερνήσεων και συγκυβερνήσεων, (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ) και της νέας που θα προκύψει εγκληματική!

Διαψεύδεται για άλλη μια φορά η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κα Γκάγκα όταν τα έβρισκε όλα καλά στο νοσοκομείο, απαντώντας σε παράσταση διαμαρτυρίας εκπροσώπων των σωματείων του νησιού στις 25-3-2023. Από τότε μέχρι τώρα, μέσα σε διάστημα δύο μηνών, έχουν γίνει μια σειρά συμβάντα με συμπατριώτες μας που αποκαλύπτουν την κοροϊδία της κυβέρνησης της ΝΔ προς το λημνιακό λαό.

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε μαζί με τα σωματεία των εργαζομένων μέσα κι έξω από τη Βουλή για δύο μόνιμους αναισθησιολόγους, τρεις μόνιμους χειρουργούς, το απαραίτητο μόνιμο ιατρικό και λοιπό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, μονιμοποίηση όλων των επικουρικών και συμβασιούχων στο Νοσοκομείο Λήμνου.

Μύρινα 25-5-2023

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel