Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Επιστολή Μαρινάκη: «Ζητώ την ανάκληση της απόφασης για τη δρομολόγηση του Prevelis»

banner roots

Επιστολή Μαρινάκη: «Ζητώ την ανάκληση της απόφασης για τη δρομολόγηση του Prevelis»
27.05.2023 | 09:03

Επιστολή Μαρινάκη: «Ζητώ την ανάκληση της απόφασης για τη δρομολόγηση του Prevelis»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Την έντονη δυσαρέσκεια του, εκφράζει σε επιστολή που απέστειλε εχθές Παρασκευή 26 Μαΐου, ο Δήμαρχος Λήμνου, Δημήτρης Μαρινάκης, προς την υπηρεσιακή ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θεόδωρο Κλιάρη καθώς και τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη, για το ζήτημα της δρομολόγησης του πλοίου Prevelis.

Στην επιστολή του, ο κ. Μαρινάκης, αιτείται την ανάκληση της απόφασης αντικατάστασης του Ε/Γ Ο/Γ πλοίου "Myconos" από το Ε/Γ Ο/Γ πλοίο "Prevelis", εκφράζοντας έντονη δυσαρέσκεια για την υποβάθμιση της δημόσιας υπηρεσίας.

Ο Δήμαρχος απέστειλε την εν λόγω επιστολή έπειτα από πληροφορίες που έγιναν γνωστές μέσω των  ΜΜΕ, σύμφωνα με τις οποίες το "Prevelis" θα αντικαταστήσει από τις 05 Ιουνίου 2023 έως τις 25 Ιουνίου 2023 το "Myconos", που εκτελεί γραμμή δημόσιας υπηρεσίας συνδέοντας το νησί της Λήμνου και τα υπόλοιπα νησιά της Περιφέρειας Β. Αιγαίου με τους λιμένες της Καβάλας και της Θεσσαλονίκης. Στην επιστολή επισημαίνεται ότι το "Prevelis" υστερεί σε τεχνικά χαρακτηριστικά, χρόνο κατασκευής, χρόνους πλεύσης, προσέγγισης λιμένων κλπ και για τον λόγο αυτό ζητείται η αντικατάσταση του Myconos με πλοίο ανάλογης κατηγορίας, για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και επισκεπτών της Λήμνου κατά την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel