Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ένσταση από την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Λήμνου για τις Εκλογές του Νοσοκομείου Μυτιλήνης (mp3)
afoi poriazi
Ένσταση από την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Λήμνου για τις Εκλογές του Νοσοκομείου Μυτιλήνης (mp3)
19.01.2014 | 17:44

Ένσταση από την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Λήμνου για τις Εκλογές του Νοσοκομείου Μυτιλήνης (mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

 

Με ένσταση θα απαντήσει η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Λήμνου, στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, για την εκλογή αντιπροσώπων, τόσο των Νοσοκομειακών Ιατρών όσο και του λοιπού προσωπικού, στο Διοικητικό Συμβούλιο των Νοσοκομείων Λέσβου και Λήμνου, αφού όπως υποστηρίζουν δεν ενημερώθηκαν για την διεξαγωγή των εκλογών και έτσι δεν υπήρξε ενδιαφέρον υποψηφιότητας από τη Λήμνο.
 
Όπως ανέφερε στην ενημερωτική εκπομπή του Fm 100, “Θέμα και Ανάθεμα”, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών του Νοσοκομείου Λήμνου, κ. Κατσιγιαννόπολος: «Υπάρχει όλη η καλή διάθεση, να δεχθούμε ότι ήταν μια εκ παραδρομής παράληψη, (σ.σ το να μην ενημερωθεί η Λήμνος για τις εκλογές στη Μυτιλήνη) όμως, όταν σε ένα τόσο κομβικής σημασίας θέμα, που αφορά την εκδήλωση υποψηφιότητας για εκλογές, υπάρχει πρόβλημα ενημέρωσης, σκεφτείτε σε άλλα…»
 
Αξίζει να σημειωθεί πως, το Δ.Σ των νοσοκομείων Λέσβου και Λήμνου,απαρτίζεται από τον Διοικητή, από 3 εκπροσώπους διορισμένους από το Υπουργείο Υγείας, εκπρόσωπους της τοπικής κοινωνίας, έναν εκπρόσωπο των εργαζομένων και έναν εκπρόσωπο των Ιατρών. Όλοι με την ίδια βαρύτητα ψήφου σε περίπτωση που χρειαστεί να παρθεί κάποια απόφαση.
 
Και ενώ η ένωση Γιατρών δεν είχε ενημερωθεί καθόλου για το θέμα, ελλειπή μεν άλλα ενημέρωση, για τις εκλογές, είχε η ένωση εργαζομένων του Νοσοκομείου Λήμνου.
 
Για την ιστορία.
 
Οι κάλπες στήθηκαν από πολύ νωρίς και η διαδικασία των εκλογών ξεκίνησε στις 7 το πρωί, της Τετάρτης.
Από την μεριά των εργαζομένων των δύο Νοσοκομείων υποψήφιοι ήταν οι: Μαρία Γεραλή, Σταύρος Κατώγιας και Χαράλαμπος Σαλταμάρας. 
 
Ενώ από τη μεριά των Ιατρών, δεν διεξήχθησαν εκλογές, αφού υπήρχε μια μόνο υποψηφιότητα, αυτή του Στρατή Σπυριδάκη. Όλες οι υποψηφιότητες, από το Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
 
Τα αποτελέσματα της κάλπης.
 
Στη Μυτιλήνη, ψήφισαν τα 422 εγγεγραμμένα μέλη από τα 450. Τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 406 ενώ βρέθηκα και 16 άκυρα. Στη Λήμνο, από τα 120 μέλη ψήφισαν τα 73. Τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 71 ενώ βρέθηκαν και 2 άκυρα.
 
Πρώτη, για την ανάδειξη εργασιακού αντιπροσώπου, ήρθε η Μαρία Γεραλή με 292 ψήφους, οι 253 από τη Μυτιλήνη και οι 39 από τη Λήμνο. Ακολούθησε ο Χαράλαμπος Σαλταμάρας με 87 ψήφους από τη Μυτιλήνη και 20 από τη Λήμνο, ενώ τρίτος στη σειρά ήρθε ο Σταύρος Κατώγιας αφού κατάφερε 58 ψήφους στη Μυτιλήνη και 8 από τη Λήμνο.
 
Ακούστε τα όσα δήλωσε ο κ. Κατσιγιαννόπουλος για το θέμα

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018