Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κλοπών συνέχεια στη Λήμνο | Στόχος Δημόσια περιουσία
afoi poriazi
Κλοπών συνέχεια στη Λήμνο | Στόχος Δημόσια περιουσία
18.01.2014 | 21:23

Κλοπών συνέχεια στη Λήμνο | Στόχος Δημόσια περιουσία

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος
Μπροστά σε ένα απρόσμενο θέαμα βρέθηκε η  ποδοσφαιρική ομάδα του Κεραυνού Αγίου Δημητρίου, όταν κατά την διάρκεια προπόνησης, οι παίκτες αντιλήφθηκαν ότι από τα φρεάτια που υπάρχουν κατά μήκος  του γηπέδου, για την απομάκρυνση των υδάτων από τον αθλητικό χώρο, έλλειπαν οι μαντεμένιες σχάρες.
 
Άμεσα ενημέρωσαν το πρόεδρο της ομάδας, ο οποίος με την σειρά του ενημέρωσε το Δήμο Λήμνου και το Αστυνομικό Τμήμα του νησιού.
 
Έγκυρες πληροφορίες, που φτάνουν στον Fm 100, αναφέρουν πως οι "μακρυχέριδες" αφαίρεσαν τουλάχιστον 60 μέτρα της μαντεμένιας σχάρας. Σκοπός της κλοπής η μεταπώληση, αφού το μαντέμι έχει αρκετά υψηλή τιμή στην αγορά.
 
Αμέσως μετά την κλοπή, στο προσκήνιο ήρθε το θέμα της περίφραξης του γηπέδου, αφού μπορεί το συγκεκριμένο γήπεδο να μην ανήκει στον κατάλογο των γηπέδων που κρίθηκαν ως κατάλληλα για την διεξαγωγή του τοπικού πρωταθλήματος, ως προπονητικός χώρος όμως, απ΄ ότι φαίνεται, καλύπτει τις ανάγκες της ομάδας.  
 
Έτσι, "αν η περίφραξη του γηπέδου είχε ολοκληρωθεί, η κλοπή θα είχε αποφευχθεί", αναφέρουν στον Fm 100, παράγοντες της ομάδας.
 
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως, η περίφραξη του γηπέδου, έχει ήδη πληρωθεί από τον τέως Δήμο Ατσικής, αλλά οι εργασίες, μετά από τουλάχιστον 4 χρόνια, δεν έχουν ολοκληρωθεί.
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018